Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τα μέτρα σιγά σιγά για την επιδημία φεύγουν, αλλά ο κορονοϊός είναι εδώ, αφού στην Εύβοια τα κρούσματα παραμένουν πολλά και χθες ήταν κοντά στα 400. Πρέπει να προσέχουμε πολύ, αλλά στην περίπτωση αυτή ισχύει το "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα" ή ακόμη καλύτερα "στου κουφού την πόρτα, πάρε.... την πόρτα και φύγε"!!!!

- Μπορούμε να καταλάβουμε αυτούς που κάτι θέλουν να πούνε και δεν το λένε, για κάποιους λόγους, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, αυτούς που πιστεύουν πως έχουν το πάνω χέρι και θα μπορέσουν να ρυθμίσουν και το πως θα λειτουργούμε εμείς.  Εμείς έχουμε την δική μας πρακτική και δεν θα την αλλάξουμε. Δίνουμε λόγο στους αναγνώστες μας και θέλουμε να κερδίζουμε την μάχη της ενημέρωσης, με τον δικό μας τρόπο.

- Εμείς μπαίνουμε στην φωτιά για να την σβήσουμε και δεν την προσπερνάμε ακόμη κι όταν είναι μακριά από το σπίτι μας. Δεν κρύψαμε ποτέ πως δεν θέλουμε να χάνουμε τον στόχο μας και πως ξέρουμε να διαχειριστούμε καταστάσεις και αυτούς που καβάλησαν καλάμια.

- Θα έχουμε τον χρόνο από το Σάββατο και μετά να απαντήσουμε στις προκλήσεις γιατί κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, ξεπέρασαν τα όρια. Να το ξεκαθαρίσουμε όμως μια και καλή. Όλοι κοιτάζουν τα συμφέροντά τους και δεν δεχόμαστε πως ότι κάνουν, το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Ας επιτρέψουν λοιπόν και σ΄ εμάς να κοιτάξουμε τα δικά μας συμφέροντα. ΤΕΛΟΣ.

- Ανοχή τέλος. Η κάθε μια και ο καθένας, θα αντιμετωπισθεί κατάλληλα και σε καμία και κανέναν δεν θα επιτρέψουμε να λέει διάφορα. Αφού θέλουν παιχνίδι μαζί μας, θα το παίξουμε και μάλιστα με κανόνες.