Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΚΡΙΤΙΔΗ, 28/04/2022

Παραιτήθηκα από την ομάδα του ΑΟΚΠ μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος μετά τις δηλώσεις μου στο τέλος του αγώνα με την Χαλκίδα, εκτιμώντας πως δεν θα έχει κανένα νόημα το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής.
Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μας για την τιτάνια προσπάθεια στον δεύτερο γύρο σε αντίξοες συνθήκες και τη διοίκηση που στάθηκε δίπλα μας.
Κλείνοντας και βλέποντας ρομαντικά αυτό που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – σαν δεύτερη κοινωνική ομάδα μετά την οικογένεια -  προτείνω να δίνουμε.... καλύτερα κίνητρα στους νέους να το πλαισιώσουν. Το ποδόσφαιρο πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι μόνο μπάλες, γκολ, νίκες, ήττες, αλλά μας μαθαίνει να κάνουμε φίλους, να πέφτουμε, να σηκωνόμαστε, να διαχειριζόμαστε τη νίκη, την ήττα, τη χαρά, τον πόνο, να υπομένουμε, να επιμένουμε, να ελέγχουμε τα όριά μας, να δουλεύουμε σκληρά – μερικές φορές χωρίς ανταμοιβή – διαμορφώνοντας έτσι τον χαρακτήρα μας.   
Και τέλος, θέλω να συγχαρώ τον ΑΟ Χαλκίς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, με την ευχή μου να προαχθεί στην Γ’ Εθνική.

Με τιμή, 
Ακριτίδης Δ.