Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Καλημέρα - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τώρα έχουμε και πρωταθλητή Εύβοιας τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας τον ΠΑΟΚ και όλα πήγανε καλά και συνεχίζουμε, αφού έχουμε και Πρωθυπουργό, έχουμε περιφερειάρχη, έχουμε και δήμαρχο. Τι να γράψουμε τώρα εμείς; Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήρε το πρωτάθλημα και όπως από την αρχή είχαμε γράψει, ήταν το φαβορί και μέτρησε τελικά το ειδικό βάρος της φανέλας. Κάποιοι Χαλκιδάρες, μας ρωτούσαν τι βλέπουμε και δεν τους λέγαμε τίποτα άλλο εκτός από αυτά που γράφαμε. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών.... του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν όλα και πως αντίπαλος ήταν ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος δεν είχε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

- Χθες σε μια επικοινωνία που είχαμε με τον Μανώλη Βέττα, μας είπε: "Απόψε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του ποδοσφαίρου, θα είναι η ομάδα που θα πάει στον τελικό Κυπέλλου  και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του μπάσκετ θα κερδίσει την ΜΟΝΑΚΟ και τότε να δω τι θα γράψεις"!!!!!

- Μανώλη καλημέρα. Τι να γράψω τώρα; Κοιμήθηκα ήσυχα το βράδυ της Κυριακής αφού χάρηκα την νίκη του μπασκετικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, γιατί πάντα είμαι υπέρ των Ελληνικών ομάδων, όταν αντίπαλος είναι ξένη ομάδα. Δεν σου κρύβω όμως Μανώλη, πως μια ανησυχία την είχα για τους φίλους του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και ιδιαίτερα γι΄ αυτούς που δεν είναι πλέον παιδιά, αλλά είναι σε μια ηλικία που πρέπει να προσέχουν.

- Μανώλη εσείς δεν πονάτε, γιατί όλα είναι μια συνήθεια, αφού δεν φτάνει ένα πέναλτι για να κερδίσετε τον ΠΑΟΚ. Θα βρείτε παρηγοριά στο μπάσκετ και μακάρι στο τέλος να τα καταφέρετε. Πάντως αυτοί που δεν χάρηκαν με την πρόκριση του ΠΑΟΚ είναι οι Παναθηναϊκοί, οι οποίοι ήθελαν στον τελικο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, γιατί με τον ΠΑΟΚ ξέρουν πως δεν έχουν τύχη.

- Πάντως στον Δήμο Χαλκιδέων είναι χαρούμενοι όλοι, αφού πρωταθλητής Εύβοιας είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και Κυπελλούχος Εύβοιας ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Στο Δήμο Χαλκιδέων και οι δύο ομάδες και η δήμαρχος η οποία είναι Παναθηναϊκών αισθημάτων, πρέπει να ξέρει πως είναι άγραφος νόμος, το "στις δύο χαρές, ακολουθεί μια λύπη και αυτή θα την πάρει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!!!!