Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Καλημέρα - Χριστός Ανέστη

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και αύριο 1η Μαϊου, κανονικά θα πρέπει να είσθε στους δρόμους και στις πλατείες για να τιμήσετε την εργατική πρωτομαγιά, αλλά είναι βέβαιο πως θα επιλέξετε τα βουνά και τα λαγκάδια για να πιάσετε τον Μάη!!!!! Τέλος πάντων ότι κι αν κάνετε, να μην ξεχνάτε  πως απόψε στις 20:30 ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πιάσει στα χέρια του τον ΜΑΗ, αλλά θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας και στο Στάδιο της Χαλκίδας θα δοθεί το σύνθημα, ώστε να πάει.... δυνατός στα μπαράζ. Αυτοί που αγαπούν την ομάδα θα είναι εκεί και θα χειροκροτήσουν την προσπάθεια που έκαναν ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και κανείς δεν θα θυμάται τα λάθη που έγιναν στην πορεία. Και πάλι συγχαρητήρια στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μετά την απονομή τα κεφάλια μέσα μέχρι να τελειώσουν τα μπαράζ.

- Το είδαμε κι αυτό. Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ήταν εκεί και κρατούσε κι αυτός το πανό με το οποίο o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας ζητούσε την μετεγκατάσταση. Κύριε Αναγνωστάκη, οι πολιτικοί κάνουν παρεμβάσεις εκεί που πρέπει και την ώρα που πρέπει και δεν τρέχουν πίσω από τις κινητοποιήσεις των φορέων, για να δηλώσουν πως θα είναι μαζί τους.

- Αλήθεια που ήσασταν όταν κυβερνούσατε για 5 χρόνια; Η σημερινή κυβέρνηση φταίει για τα χάλια στα ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας; Η σημερινή Δημοτική και Περιφερειακή αρχή φταίει; Όχι κύριε Αναγνωστάκη. Όλοι φταίτε, γιατί έχετε μάθει να φωνάζετε όταν είσθε αντιπολίτευση και όταν είσθε διοίκηση τα ξεχνάτε όλα.

- Καλά κάνει ο Σύλλογος και φωνάζει, καλά κάνει και απαιτεί κι εμείς είμαστε βέβαιοι πως αυτή η Δημοτική αρχή, αυτή η Περιφερειακή Αρχή και αυτή η κυβέρνηση θα δώσει την λύση κι ας μην αρέσει αυτό σε κάποιους.

- Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση στο θέμα και την έχουμε από την αρχή στην μνήμη του Γιάννη Νταβέλη, του δάσκαλου ο οποίος ήταν και πρόεδρος του Συλλόγου και έδινε την δική του μάχη. 

- Οι αντιπολιτευτικές κορώνες κάποιων δεν πιάνουν τόπο, αφού ο κόσμος ξέρει πως όταν στο τιμόνι του Δήμου ήταν οι Παγώνης/Καθαροσπόρης, ούτε καν αναφορά δεν έκαναν στο θέμα.

- Τώρα αυτοί οι τύποι ανεβάζουν το θέμα, δίνοντας βήμα στον κύριο Αλμπάνη, μόνο και μόνο για να κατηγορήσουν την δήμαρχο κυρία Βάκα, τον Φάνη και την κυβέρνηση. Να ξέρουν πάντως πως Δήμαρχος, Περιφερειάρχης και αυτή η κυβέρνηση θα δώσουν λύση.

- Πρόεδρε κύριε Αλμπάνη, εσείς να κρατάτε ψηλά το θέμα, αλλά ας μην σας χρησιμοποιούν αυτοί που χθες στόμα είχαν και φωνή δεν είχαν. Δεν τους δίνει κανείς σημασία και το διαπιστώσατε χθες. Κάλεσαν τους πάντες να είναι δίπλα σας, μπροστά στην Σχολή Πεζικού και είδατε πόσοι και ποιοι ανταποκρίθηκαν.