Τρίτη 26 Απριλίου 2022

.....φαπούλες

 - Όταν όλοι σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις πως βρέχει, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Όταν όλοι σου λένε πως είσαι η γλάστρα και όχι ο βασιλικός κι εσύ πιστεύεις πως είσαι κάποιος, δεν σου φταίνε οι άλλοι. Γλάστρες στο χώρο του ποδοσφαίρου, είχαμε πάντα και θα έχουμε και στο μέλλον και αυτό δεν πρέπει να το κρύβουμε, ούτε ...και να το κατηγορούμε.  Οι γλάστρες πάντα είναι χρήσιμες, ιδιαίτερα για τα φυτά.

- Για να μπορέσουν όμως να συνυπάρξουν γλάστρες και φυτά, θα πρέπει να γεμίσουμε την γλάστρα με το ανάλογο φυτόχωμα, κοπριά, λίπασμα και νερό. Η άποψή μας είναι πως αυτά τα υλικά έχουν και την ευθύνη για το πως θ΄ αναπτυχθούν τα φυτά!!!!!

- Είναι πολλά τα λεφτά κύριοι και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Όταν θα έρθει η ώρα θα γράψουμε τα πάντα και τότε θα δούμε γιατί έχουμε κλειστά στόματα και μόνο σε επίπεδο κουτσομπολιού διαδίδουν διάφορα ο ένας για τον άλλον. Εμείς έχουμε πάντα την ίδια άποψη. "Αν τα φάγανε, μαζί τα φάγανε" και γι΄ αυτό δεν λένε τίποτα επίσημα. Αν λένε το αντίθετο ας καταγγείλουν δημόσια και επίσημα κάποιον.