Τρίτη 26 Απριλίου 2022

....σουτάκια

 - Μπήκαμε στο "μήνα της εγκυμοσύνης" και μετά από 9 μήνες θα περιμένουμε να γεννηθεί το νέο ΔΣ της ΕΠΣΕ και λέμε νέο γιατί έτσι κι αλλιώς το παλιό όπως είναι σήμερα δεν θα το ξαναδούμε οι μισοί από τα μέλη του σημερινού ΔΣ δεν θα είναι στην παρέα των υπολοίπων. Παρασκηνιακά όλα και όλοι δουλεύουν για τις εκλογές οι οποίες μετ΄'α από χρόνια θα είναι διαφορετικές, αφού σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε να ψηφίζουν 100 σωματεία και επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε να ....παίρνουν κάποιοι το 98 - 99% των σταυρών προτίμησης ακόμη κι αν είναι μόνοι τους υποψήφιοι, χωρίς αντίπαλο δηλαδή.

- Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα περιμένουμε να δούμε πόσοι και ποιοι από τα σημερινά μέλη του ΔΣ, θα είναι και πάλι μαζί στο ίδιο ψηφοδέλτιο, πόσοι και ποιοι θα είναι σε άλλο ή ανεξάρτητοι και πόσοι δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι.

- Πάντως αυτοί που προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να αιφνιδιάσουν, θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις και από εκεί που δεν το περιμένουν, αφού πάνε ν΄ απογοητεύσουν ακόμη περισσότερα σωματεία.

- Το μοντέλο διοίκησης του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου κύριοι πρέπει ν΄ αλλάξει και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί αυτό με το οποίο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που όλοι θα πάρουν τις αποφάσεις τους και θα μπούμε επίσημα σε προεκλογική περίοδο.