Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Χριστός Ανέστη - Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και Χριστός Ανέστη. Από αύριο Τρίτη θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και θα έχουμε πολλά να γράψουμε. Σήμερα θα πρέπει να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας, στον Γεώργιο και την Γεωργία για την ονομαστική τους γιορτή. Χρόνια σας πολλά, χρόνια καλά ....και με υγεία.

- Ούτε τις μέρες του Πάσχα δεν ησύχασαν κάποιοι, αφού δεν μπορούν να καταλάβουν, πως έχασε η ομάδα τους τον στόχο που είχε βάλει από την αρχή. Κύριοι ηρεμήστε. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και την όλη διαδικασία την έχουν καταλάβει και οι πέτρες. Το ζητούμενο δεν είναι πότε θα χωνέψετε αυτό που σας συνέβη, αλλά το ότι τρώτε αμάσητο το παραμύθι που σας σερβίρουν, αφού λένε πως δεν φταίνε αυτοί, αλλά κάποιος άλλος!!!!

- Μία αγωνιστική απέμεινε για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και όλα πάνε μια χαρά και σύμφωνα με αυτά που είχαμε γράψει. Την τελευταία αγωνιστική (Τετάρτη 27 Απριλίου 2022", ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πάει στην Κάρυστο και θέλει μόνο νίκη, απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά ΚΑΡΥΣΤΟ. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα παίξουν αδιάφορα και οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να παίξουν καλά και όχι επιπόλαια, αφού σε περίπτωση ήττας, ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα είναι ο πρωταθλητής αν κερδίσει την ΕΡΕΤΡΙΑ ή μείνει στην ισοπαλία.

- Αυτές τις μέρες είχαμε πολλές συναντήσεις για το θέμα των υποψηφίων δημάρχων στο Δήμο Χαλκιδέων, αλλά λύση δεν βρέθηκε. Πληροφορίες λένε πως κάπου μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου του 2022 θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συζητήσεων. Πάντως οι συζητήσεις για κοινό υποψήφιο ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγούν πουθενά και είναι σε αδιέξοδο, αφού όλοι θέλουν λύση πακέτο για Δήμο και Περιφέρεια!!!!

- Όλοι ψάχνουν για δεκανίκια, αφού μόνοι τους δεν μπορούν να κερδίσουν την Έλενα Βάκα και τον Φάνη Σπανό. Πάντως είναι για γέλια και για κλάματα  και ο τρόπος με τον οποίο η αντιπολίτευση ασκεί κριτική στην δήμαρχο και τον περιφερειάρχη, αφού με τη αντιπολίτευση που ασκούν δείχνουν το μίσος τους εναντίον της Βάκα και του Σπανού για κομματικούς λόγους.

- Καλή μέρα να έχετε και χρόνια πολλά.