Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Λύσεις σε προβλήματα

 - Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα, δεν έχει κανέναν λόγο, να τρέχει πίσω από αυτούς που κραυγάζουν, ενώ δεν είχαν κάνει τίποτα, όταν είχαν την ευθύνη.
να τρέχει πίσω από τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και να δίνει λύσεις. Αυτό πρέπει να κάνει και μέχρι έναν βαθμό το κάνει.
Εμείς εκτιμούμε την προσπάθειά της, αλλά θα γράψουμε τις απόψεις μας γι΄ αυτά που πρέπει να βάλει σε προτεραιότητα.
Από την Τρίτη 2 Μαϊου θα αναφερόμαστε..... σε προβλήματα που έχουν οι δημότες και θα κάνουμε και τις προτάσεις μας.
Εμείς δρν θα έχουμε τον ρόλο του κυρίου Παγώνη, ο οποίος όταν μιλάει, λέει συνεχώς, "εμείς σας είχαμε έτοιμο το ένα, έτοιμο το άλλο"!!!!
Ο κύριος Παγώνης δεν έκανε τίποτα με τον φίλο του κύριο Καθαροσπόρη και τους απάντησαν οι δημότες και τώρα θέλουν να παρασύρουν την κυρά Βάκα, εκεί που θέλουν αυτοί.
Κάτι δεν έχουν καταλάβει όμως.
Η κυρία Βάκα έχει αξιόλογους συνεργάτες και οι οποίοι έχουν πολλούς δημότες φίλους, οι οποίοι δεν τους χαϊδεύουν αυτιά, αλλά τους λένε αλήθειες.
Οι κραυγάζοντες είναι λίγοι και είναι αυτοί οι οποίοι δεν θα ψήφιζαν ποτέ Βάκα, ποτέ Γουρνή, ποτέ Αϊδίνη, ποτέ Κώσταρο, ποτέ Παλαιολόγου, ποτέ Σέρρα και πάει λέγοντας.
Είναι αυτοί οι οποίοι ήταν σε άλλα ψηφοδέλτια ή ψήφιζαν άλλα ψηφοδέλτια και μετά τις εκλογές, εμφανίσθηκαν να στηρίζουν Βάκα!!!!!
Έλενα μείνε με τους δημότες, δούλεψε για τους δημότες και όλοι θα είμαστε δίπλα σου.