Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας τελείωσε και πρωταθλήτρια είναι η ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον δικό τους αγώνα και δεν είναι ώρα τώρα για γκρίνια και κακομοιριά.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να περάσει τα μπαράζ και ν΄ ανέβει κατηγορία, για το καλό του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου, αφού αν δεν ανέβει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τότε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα υπάρχει μόνο στα τοπικά.
Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά αν η ομάδα προσέξει και αν αντιμετωπίσει με προσοχή τον ....κάθε αντίπαλο, όλα θα πάνε καλά.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ξαναβρεθεί σε διαδικασία μπαράζ και τα είχε καταφέρει. Τότε αν θυμάμαι καλά είχαμε 4 ομάδες οι οποίες έπαιζαν διπλούς αγώνες μεταξύ τους και περνούσε η ομάδα που θα συγκέντρωνε τους περισσότερους βαθμούς.
Τώρα έχουμε 7 ομάδες οι οποίες παίζουν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες και θα περάσουν 3 ομάδες στην Γ΄ Εθνική.
Εύκολες και δύσκολες ομάδες δεν υπάρχουν, αφού 6 είναι πρωταθλήτριες και 1 δεύτερη στην Βαθμολογία (Πειραιά).
Οι διοικούντες την ομάδα, αλλά και η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, ώστε στην πράξη, να προστατέψουν την ομάδα, γιατί σ΄ αυτές τις περιπτώσεις οι κίνδυνοι από παρεμβάσεις είναι πολλοί.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουν την απαραίτητη εμπειρία και σίγουρα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αγωνιστικά, αλλά το παρασκήνιο δεν είναι δική τους δουλειά.