Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Τι κακό μας βρήκε με αυτούς που θέλουν να φορτώσουν στην δήμαρχο κυρία Βάκα, την δική τους κακή διαχείριση στο θέμα των σκουπιδιών; 
Γιατί φταίει η Βάκα για το χρήμα που μοίραζαν για να προμηθεύουν καύσιμα, οχήματα του ΦοΔΣΑ;;;;;;
Καθαρές κουβέντες κύριοι. Θέλουν να οδηγήσουν την κατάσταση σε αύξηση των Δημοτικών Τελών, για να κατηγορήσουν την δήμαρχο Έλενα Βάκα και γενικότερα την Δημοτική Αρχή.
Αυτό δεν θα συμβεί, τον.... κώλο τους κάτω να χτυπάνε, αφού η Βάκα και οι συνεργάτες της είναι με τους πολίτες και όχι με τον ΦοΔΣΑ.
Ο δήμος είναι υποχρεωμένος να μαζεύει τα σκουπίδια από τις γειτονιές και να τα πηγαίνει στον ΧΥΤΑ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα κάνει ο ΦοΔΣΑ κι ας κόψει το κεφάλι του. Αν δεν μπορεί, τότε να το πει και οι Δήμοι της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας  θα αναλάβουν τα πάντα και θα τα καταφέρουν.
Το παρεάκι κάποιων, δεν θα κερδίσει αυτή την δημοτική αρχή, όση λάσπη κι αν ρίξει.
Οι δημότες έδωσαν εντολή στην δήμαρχο κυρία Βάκα και όχι στους Παγώνη, Καθαροσπόρη και Καλαθέρη, οι οποίοι είναι με τον ΦοΔΣΑ και το γιατί το ξέρουν καλά.
Η δήμαρχος μπορεί και πρέπει να συνεχίσει δυναμικά και αυτό θα κάνει.
Υπηρετεί τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων και όχι τα συμφέροντα. 
Λεφτά των δημοτών ήταν αυτά που έδωσαν στον ΦοΔΣΑ οι κύριοι Παγώνης και Καθαροσπόρης, με μορφή καυσίμων και θέλουν να μας κάνουν να τα ξεχάσουμε!!!!