Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

.....σφηνάκια

 - Μπορεί να υπήρχαν θέματα και να μην είχε στην διάθεσή της η επιτροπή διαιτησίας όλους τους διαιτητές για διάφορους λόγους, αλλά με μόλις 11 αγώνες και μάλιστα ο ένας στις 13:00 και οι 10 στις 17:30 θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τον ορισμό διαιτητών από την ΕΟΔ/ΕΠΟ. Ευθύνη φυσικά έχουν και οι διαιτητές οι οποίοι δήλωσαν κώλυμα για διάφορους λόγους και αυτό η επιτροπή να το έχει υπ΄ όψιν της και όταν διαπιστώνει πως....δηλώνουν κώλυμα χωρίς να έχουν σοβαρό λόγο, να μην τους χρησιμοποιεί τουλάχιστον στην επόμενη αγωνιστική, για να το καταλαβαίνουν και οι διαιτητές.

- Υπήρχε πάντως 3άδα διαιτητών η οποία θα μπορούσε να καλύψει το κενό κάνοντας δύο αγώνες. Τον έναν που άρχιζε στις 13:00 και θα τελείωνε στις 15:00 και κάποιον άλλον εκεί κοντά, ο οποίος θα άρχιζε στις 17:30.

- Θα μπορούσε δηλαδή η 3άδα που παίζει Ζάρακες να ήταν η ίδια με αυτή που θα πήγαινε μετά Αγιο Λουκά ή Αμάρυνθο ή Αυλωνάρι ή Μπούρτζι κλπ.

- Λένε πως θυμώνουν οι διαιτητές, όταν κάποιοι κάνουν δύο αγώνες και αυτοί έναν!!! Αν αυτό συμβαίνει, λυπούμαστε αλλά είναι βλακεία. Τιμά τους διαιτητές το ότι φέρνουμε διαιτητές από την Βοιωτία ή από άλλες Ενώσεις;