Τρίτη 26 Απριλίου 2022

...υπάρχουν προβλήματα

 - Απορίες και ερωτηματικά πάντα θα υπάρχουν, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα απαντηθούν μέχρι την ώρα της κάλπης για τις δημοτικές εκλογές και ιδιαίτερα στον Δήμο Χαλκιδέων.
Έχουμε ακόμη 18 μήνες, μέχρι να πάμε στην κάλπη και πρέπει όλες και όλοι να γνωρίζουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως τίποτα δεν μπορεί να παιχθεί σε προσωπικό επίπεδο. 
Όποια ή όποιος επιχειρήσει να είναι υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει να έχει....ένα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για όλες τις δημοτικές ενότητες και με βάση την καθημερινότητα των δημοτών.
Είναι απίστευτο και τραγικό να ψάχνουν όλοι το πρόσωπο που θα βρεθεί απέναντι στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και να το ψάχνουν από το 2019!!!!!!
Είναι τραγικό να μην μιλάει κανένας για ένα πρόγραμμα που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα των δημοτών. Είναι τραγικό να μιλούν για υποψηφίους οι οποίοι διοίκησαν τον Δήμο και δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα από όσα είχαν υποσχεθεί.
Κυρίες και κύριοι, υπάρχουν θέματα και πρέπει σ΄ αυτά να ρίξετε το βάρος.
Όλα θα πρέπει να ξεκινούν από τις τοπικές κοινότητες. 
Αυτές να καταγράφουν τα προβλήματα, να τα γνωστοποιούν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι να μας λένε στο πρόγραμμά τους, τον τρόπο με τον οποίο θα τα λύσουν.
Ποιοι το κάνουν αυτό;
Αυτά είναι δύσκολα πράγματα και ξέρουν πως δεν θα λύσουν τέτοια προβλήματα.
Θα τα ξαναπούμε και δεν θα κρύψουμε τίποτα κάτω από το χαλί.