Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

....σουτάκια

 - Θέλουμε να γράψουμε και κανέναν καλό λόγο, αλλά κάποιοι οι οποίοι μιλούν για νομιμότητα, δεν την τηρούν οι ίδιοι και την ποδοπατούν, αρκεί να έχουν μία δύο φωτογραφίες και ένα χειροκρότημα!!! Το γράφουμε αυτό, γιατί θέλουμε να γελάσουμε και λιγάκι, αφού κάποιοι μας δίνουν την ευκαιρία με τις ...γκάφες τους.

- Εμείς δεν είμαστε ειδικοί στα θέματα του ποδοσφαίρου, δεν ξέρουμε από κανόνες και κανονισμούς, αλλά όταν έχουμε απορίες, ρωτάμε και μαθαίνουμε. Αύριο λοιπόν πρωί πρωί, θα κάνουμε ένα τηλεφώνημα στον κύριο Γιώργο Πίσχινα και θα τον ρωτήσουμε, για κάποιους κανόνες και αν μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, πρέπει να τους εφαρμόζουν. Να γελάσουμε και λίγο δηλαδή.

- Πεθάναμε στα γέλια όταν το απόγευμα της Τετάρτης πήραμε κάποιες πληροφορίες. Κάποιοι οι οποίοι πάνε να βγάλουν τ΄ απωθημένα στα γήπεδα και να ξεχάσουν "την παντόφλα που τρώνε στο σπίτι", βρίζουν χυδαία τους διαιτητές οι οποίοι δεν κάνουν αυτά που οι ίδιοι θέλουν.  

- Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα και κάποιος που ήταν στο γήπεδο μας είπε: "Φωνάζουν και θέλουν να φορτώσουν την ήττα στους διαιτητές, αλλά κάνουν τραγικό λάθος. Όταν ο τερματοφύλακας είναι καψούρης με κοπέλα από την περιοχή της αντιπάλου ομάδας και στον συγκεκριμένο αγώνα, του έφευγε η μπάλα από τα χέρια, οι διαιτητές έφταιγαν"!!!!!!

- Η καψούρα τελικά διαμορφώνει αποτελέσματα και στο ποδόσφαιρο;;;;  Την καλημέρα μας πάντως και στον προπονητή της ομάδας, ο οποίος πουλούσε εξυπνάδα και κάλυπτε τους ηλίθιους. Τον είχαμε για σοβαρό άνθρωπο.