Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Καλημέρα - Χριστός Ανέστη

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να περάσετε καλά την πρωτομαγιά, αφήνοντας λίγο στην άκρη τα προβλήματα που υπάρχουν στην καθημερινότητά μας. Κάντε λιγάκι υπομονή, γιατί όλα τα προβλήματα θα τα λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη, ο οποίος θέλει σώνει και καλά εκλογές για να κυβερνήσει και πάλι, ώστε να αποτελειώσει ....την Ελλάδα και τους Έλληνες.

- Στην Περιφέρεια θα μας σώσει ο κ. Αναγνωστάκης και η κυρία Μπατζελή οι οποίοι όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουν ψηφίζουν πάντα ΚΑΤΑ. Η παράταξη Γκλέτσου και οι πολλοί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ψηφίζουν ΝΑΙ, γιατί δείχνουν ενδιαφέρον για τους πολίτες και τα θέματα που τους απασχολούν. Αλήθεια δεν έχουν καταλάβει ο κ. Αναγνωστάκης και η κυρία Μπατζελή πως η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να ακολουθεί κομματικές γραμμές;;;;

- Ευτυχώς που κι εκεί βρέθηκε λύση αφού κυκλοφόρησε φήμη η οποία θέλει Αναγνωστάκη και Μπατζελή, να συζητούν με τον γιατρό κ. Μαρκόπουλο ώστε να έχουν μια συνεργασία στις Περιφερειακές Εκλογές.

- Είχαμε και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων Μεσαππίων, όπου ακούσθηκαν πολλά και διάφορα. Από τα 27 χωριά του δήμου καθαρίστηκαν τα 23 και ασπρίστηκαν. Πάντως σε αυτή την συνεδρίαση είχαμε και αποχώρηση της κυρίας Γκόγκου για προσωπικούς λόγους.

- Τώρα θα περιμένουμε και την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων, όπου είναι βέβαιο πως θα έχουμε φωνές και για την διαχείριση των απορριμμάτων, αφού κάποιοι έχουν κάθε λόγο να στηρίζουν τον ΦοΔΣΑ και όχι τους Δημότες του Δήμου Χαλκιδέων. Να ξέρουν πως η Δημοτική Αρχή και προσωπικά η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα δεν θα προχωρήσουν ποτέ σε αυξήσεις Δημοτικών Τελών.