Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Καλημέρα - Χριστός Ανέστη

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ψυχραιμία σήμερα, αφού εκτός από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διρφύων- Μεσσαπίων (19:30), έχουμε και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας και αγώνες για τον Νότιο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας. Φυσικά και θα έχει ενδιαφέρον η συνεδρίαση στα Ψαχνά, αφού θα τσουγκρίσουν τα κεφάλια τους (τα αυγά ήθελα να γράψω), συμπολίτευση ....και αντιπολίτευση, αλλά μεγαλύτερο θα είναι το ενδιαφέρον των αγώνων ποδοσφαίρου, όπου μπορεί να έχουμε εκπλήξεις και ανατροπές και αυτά συμβαίνουν πάντα σ΄ ένα "καθαρό" πρωτάθλημα.

- Αποφασισμένος δείχνει να είναι ο κ. Χρήστος Παγώνης και λέει πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων και αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα πλέον, θα δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος κάποιος από το ίδιο ψηφοδέλτιο.  Προφανώς αυτό δυσκολεύει και την υποψηφιότητα Τζαφέρου, αλλά και Καθαροσπόρη και έτσι μάλλον δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις ως προς τις υποψηφιότητες.

- Με μεγάλη ευκολία λέμε πως η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, αλλά είναι απεργία, αλλά δεχόμαστε ακόμη και την μεταφορά της αργίας σε άλλη μέρα!!! Αλήθεια γιατί να συμβαίνει αυτό; Με το ίδιο σκεπτικό θα πρέπει να μεταφέρουμε και άλλες γιορτές και άλλες μέρες που τιμούμε αγώνες κλπ. Για παράδειγμα την αργία της 25ης Μαρτίου ή την αργία της 28ης Οκτωβρίου.

- Να κάνουμε και μια ερώτηση. Πόσοι θα τιμήσουν τις συγκεντρώσεις, τις πορείες κλπ για να τιμήσουν τους αγώνες εργαζομένων και πόσοι θα πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια για να τιμήσουν τα αρνιά και τα κοκορέτσια;;;

- Πάντως η ΕΠΟ και η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ όρισαν αγώνες ανήμερα της Πρωτομαγιάς και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε, αφού ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και όσοι συμμετέχουν στις ομάδες, δεν μετράνε ως εργαζόμενοι, αλλά κάνουν το χόμπυ τους!!!!!

- Δεν ξέρουμε για τις άλλες ομάδες, αλλά ο ΑΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ, δεν πιστεύουμε πως θα πάει στο γήπεδο του Βούρκου στις 11:30 της Κυριακής, την ώρα δηλαδή που θα είναι σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις και πορείες των εργαζομένων.