Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο κάθε άνθρωπος, έχει τα προβλήματά του, έχει τις σκοτούρες του, αλλά αυτή την εβδομάδα, ας τα παραμερίσουμε όλα, για να ενώσουμε δυνάμεις και να σταθούμε δίπλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ώστε την Κυριακή στις 17:00 να κερδίσει τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και να πάρει το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, γι΄ αυτό μικροί και ....μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες να δώσουμε ραντεβού στο στάδιο Χαλκίδας και να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών.

- Ακούμε πολλά και διάφορα, αλλά δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σ΄ αυτά. Θα έρθουν λέει οι του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ με 300 οπαδούς τους στο γήπεδο και θα κερδίσουν την μάχη της κερκίδας!!!!! Γιατί το λένε αυτό; Γιατί ξέρουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μαζεύει πάνω από 300 φιλάθλους στο γήπεδο. Αυτό που δεν ξέρουν είναι πως οι φίλαθλοι της Εύβοιας θα είναι όλοι εκεί για να βοηθήσουν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. 

- Θα είναι εκεί όλες οι ομάδες, όλοι οι προπονητές, όλοι οι παράγοντες, όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θ΄ αποδειχθεί μικρή η κερκίδα του Σταδίου, να είσθε σίγουροι. θα είναι εκεί οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον δήμο Χαλκιδέων. Θα τους κινητοποιήσουν η δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και το Σωματείο των Εργαζομένων.

- Δεν είναι υπόθεση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μόνο, αλλά υπόθεση όλης της Χαλκίδας. 
Την περίοδο 1991 - 1992 ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έδινε έναν αγώνα, τον τελευταίο του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ. Αν κέρδισε θα ήταν πρωταθλητής. Στο γήπεδο πάνω από 10.000 φίλαθλοι, στήριξαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όλοι μαζί κέρδισαν τον ΠΕΡΑΜΑΪΚΟ με 3 - 0.

- Και τώρα ο κόσμος πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης.