Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Είχαμε και συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα και μάλιστα στην Κάρυστο. Πέρασαν όμορφα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και δεν το έκρυψαν, αφού ο δήμαρχος και όχι μόνο φρόντισαν για όλα. Πάντως ο κύριος Αναγνωστάκης βρήκε πάλι την ευκαιρία να κατηγορήσει την κυβέρνηση, επειδή όπως είπε δεν δίνει τα χρήματα που πρέπει, για να του απαντήσει ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός πως η δική του κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε....δώσει ούτε ευρώ στην Περιφέρεια, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

- Αύριο Τετάρτη και μάλιστα μεσημεριάτικα (15:00) θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκιδέων. Λένε πως σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για το θέμα των απορριμμάτων μετά και την διακοπή της Γενικής Συνέλευσης του ΦοΔΣΑ. Κακό στον εαυτό τους θα κάνουν, αφού ο κόσμος έχει καταλάβει πως η δήμαρχος κυρία Βάκα και η άλλοι δήμαρχοι θα κερδίσουν αυτή την μάχη και δεν θα επιτρέψουν κανένα ΦοΔΣΑ να επιβαρύνει τους δημότες ούτε 1 ευρώ.

- Αντιδήμαρχε κύριε Δημήτρη Σέρρα, τι συμβαίνει με τα καταστήματα στην Παραλία στο Λευκαντί, τα οποία τοποθετούν διάφορα εμπόδια στον δρόμο και έφτασαν να βάζουν μέχρι και κολωνάκια για να μην μπορεί να σταθμεύει κανείς;

- Και κάτι πραγματικά εξωφρενικό. Δημιουργήθηκε διάβαση πεζών  σε σημείο το οποίο δεν επιτρέπεται και δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός από τους σερβιτόρους του καταστήματος οι οποίοι απαιτούν να σταματούν τ΄ αυτοκίνητα για να περνούν αυτοί. Κύριοι δείτε που είναι η διάβαση και ξανασκεφτείτε το.