Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Μη λέτε βλακείες γιατί ξέρετε πως εμείς δεν τσιμπάμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση και η οποία δεν θα καταστρέψει ότι με κόπο χτίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια.
Αν η διοίκηση Καρλατήρα, κάνει πίσω τώρα και εγκαταλείψει την ομάδα, τότε πραγματικά θα πέσουμε από τα σύννεφα.
Κανείς άλλος δεν είχε πει πως θα αναλάβει την ομάδα, οπότε οι διοικούντες αν δεν είχαν σκοπό να συνεχίσουν, δεν θα έκαναν τα όσα έκαναν για να βρεθεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική.... και στην συνέχεια στο πουθενά.
Αν η ομάδα ήθελε συμπαίκτες όπως τους λένε στην διοίκηση, πρώτα θα προχωρούσε σε εκλογή διοίκησης και μετά θα αποφάσιζε για το ποιος θα ήταν ο προπονητής και όλα τα σχετικά. 
Ο μπάρμπα Στέλιος είναι σχεδόν σίγουρος πως οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχίσουν και φυσικά θα ψάξουν να βρούνε συμπαίκτες, γιατί όλα δείχνουν πως μαζί με χορηγούς, μαζί με εισιτήρια και οτιδήποτε άλλο, τα χρήματα δεν φτάνουν για να καλυφτεί το ποσόν που θα χρειασθεί.
Την Τετάρτη ότι είναι να γίνει θα γίνει, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας.
Αυτοί που ζητάνε να μπούνε στο παιχνίδι και οι φορείς κάνουν το κομμάτι τους και φυσικά παίζουν το παιχνίδι που θέλουν οι πολιτικοί.
Ο Δήμος φυσικά δεν έχει την δυνατότητα και ούτε του το επιτρέπει ο νόμος να βγάλει 150.000 ευρώ για να τα δώσει όπως λένε κάποιοι.
Θα τους θυμίσουμε πως ο κ. Παγώνης ποτέ δεν έκανε κάτι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά επί θητείας Ζλακώνη στον ΔΟΑΠΠΕΧ το γήπεδο ήταν όπως ήτανε, Θυμάστε που κουβαλούσαν πετρέλαιο με τις μπουκάλες για να έχουν ζεστό νερό;
Να θυμίσουμε επίσης πως ο κ. Καθαροσπόρης ήταν και στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν έβγαλε χρήματα από τον Δήμο για την ομάδα.
Αυτά για να μην λένε κάποιοι ότι θέλουν.