Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

....η άποψή μας

 - Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας αφού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα της κόρης μας Στυλιανής Γκάρα η οποία εξ αιτίας των σπουδών της κι επειδή από τον Σεπτέμβριο θα εργάζεται στον Πειραιά, όπου διαμένει από τον Οκτώβριο του 2021, δεν μπορούσε πλέον να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ως βοηθός διαιτητή σε αγώνες της ΕΠΣΕ, ζήτησε την μεταγραφή της στην.... ΕΠΣ Πειραιά.
Ως όφειλε, απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας τον κ. Μπάμπη Καρατζά ο οποίος της είπε τι έπρεπε να κάνει για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, από την ΕΠΣ Εύβοιας, αφού ήδη είχε πάρει το οκ από την ΕΠΣ Πειραιά.
Να ευχαριστήσουμε και την κυρία Αγγελική Κόκκινου η οποία διευκόλυνε την Στυλιανή ώστε να καταθέσει την αίτηση το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου και το απόγευμα της ίδιας μέρας η αίτηση συζητήθηκε στην συνεδρίαση του ΔΣ και έγινε ομόφωνα δεκτή.
Εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της πρώην Επιτροπής Διαιτησίας κυρίους Καμπούρη και Βρακά οι οποίοι της έδωσαν τα πρώτα μαθήματα αφού δίδαξαν στην τότε σχολή διαιτησίας και την βοήθησαν στο ξεκίνημά της.
Στην συνέχεια ευχαριστούμε και τον κ. Καρατζά και την κυρία Μαργαρίτη που ανέλαβαν στην συνέχεια την επιτροπή διαιτησίας, αφού την παρακολουθούσαν και φρόντιζαν να την βοηθούν, δίνοντάς της την ευκαιρία να συμμετέχει σε αρκετούς αγώνες ποδοσφαίρου ως βοηθός διαιτητή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς οι οποίοι την βοήθησαν αρκετά και τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες οι οποίοι συγχώρεσαν και τα όποια λάθη της, από τα οποία και έμαθε πολλά.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γραμματέα της ΕΠΣΕ κύριο Γιώργο Πίσχινα, γιατί πάντα ενδιαφερόταν για την Στυλιανή και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι.
Θα ευχηθούμε στην Στυλιανή καλή επιτυχία να έχει και στην ΕΠΣ Πειραιά, αν και μας στενοχωρεί που πλέον δεν θα την βλέπουμε ούτε τα Σαββατοκύριακα.