Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν είχε θετικό αποτέλεσμα η χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κανείς δεν έχει λόγο να είναι χαρούμενος, για μια τέτοια εξέλιξη. 
Κατά την άποψή μας πάντως, τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα μπορούν να εξηγηθούν.
Με πρόεδρο τον κ. Βασίλη Καρλατήρα και προπονητή τον κύριο Παναγιώτη Τοκπασίδη, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έμεινε ζωντανός και ως ομάδα υγιέστατη, απ΄ όλες τις απόψεις.
Όταν αυτό το διαπίστωσαν όλοι, θέλησαν να βρεθούν στο.... τιμόνι αυτής της ομάδας, αλλά η παρουσία Τοκπασίδη - Καρλατήρα θα ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Προχώρησαν λοιπόν ένα βήμα παραπάνω.
Ήθελαν στο γήπεδο τους γνωστούς Χαλκιδάρες, οι οποίοι πάντα ήθελαν να περνάει το δικό τους και με την συμπεριφορά τους να μην επιτρέπουν να έχει αυτή η ομάδα έστω 100 φιλάθλους σε κάθε αγώνα.
Ο Τοκπασίδης απομακρύνθηκε και οι Χαλκιδάρες επανήλθαν στα πράγματα.
Ήταν πάντα αυτοί που ήθελαν κάποιον να βάζει τα λεφτά του, αλλά αυτοί πάντα να έχουν λόγο.
Η ομάδα λέει πρέπει να διαθέσει 300.000 ευρώ για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία!!! Συγνώμη αλλά στο καφενείο της Γ΄ Εθνικής θα παίξει η ομάδα και όχι σε επαγγελματική κατηγορία. 
Στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχουν παραδείγματα με τα οποία ξέρουμε πως μόνο με λεφτά δεν κάνεις ομάδα.
Είναι τρελά αυτά που ακούμε.
Η δική μας άποψη είναι πως δεν θα βρεθεί κανείς να δώσει αυτά τα χρήματα για να τον ελέγχουν κάποιοι και να τον βρίζουν.
Δεν θα δεχθεί κανείς να ρίξει χρήματα σε μια ομάδα και να έχει στο γήπεδο ελάχιστους φιλάθλους, όχι γιατί δεν αγαπούν αυτή την ομάδα, αλλά επειδή πάντα όταν η ομάδα πάει να σηκώσει κεφάλι, υπάρχουν αυτοί οι οποίοι βλέπουν φως, μπαίνουν και τα κάνουν πάλι όπως ήταν.
Δυστυχώς κάποιοι σήκωσαν ψηλά την μύτη και παριστάνουν τους ειδικούς, ανώ η αλήθεια είναι πως μαθαίνουν χρησιμοποιώντας τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τους ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά ας μην δηλώνουν κι αυτοί Χαλκιδάρες.