Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Στο Πανθεσσαλικό και τα ματς της Εθνικής Ομάδας με τη Β. Ιρλανδία

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα δώσει η Εθνική Ελλάδας και το τρίτο παιχνίδι της για τον 2ο όμιλο της League C του Nations League, κόντρα στη Β. Η Ιρλανδία τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως αποφασίστηκε η σημερινή (29/6) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε να διεξαχθεί προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε θέματα του....

Ανατολικού Αιγαίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσής της ως εξής.

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

-Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.

-Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

-Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκος τέλος, πρότεινε να διεξαχθεί προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής στη Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».