Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Εμείς κυρία Σοφία, γράφουμε και σχολιάζουμε για το καλό σας και όχι γιατί έχουμε κάτι εναντίον σας. Φυσικά και πρέπει ν΄ ακούτε τους επικοινωνιολόγους σας, αλλά θα θέλαμε να δούμε αν αυτοί θ΄ ακούσουν τις φωνές και τα παράπονά σας το βράδυ της Κυριακής των Εθνικών ....εκλογών!!!!!

- Αυτοί που σας συμβουλεύουν κι αυτοί που σας καλούν δεξιά κι αριστερά, το κάνουν γιατί πρέπει να ανταποδώσουν κάποια πράγματα, αλλά κυρία Σοφία, όταν οι ίδιοι δεν πήραν ποτέ τους σταυρούς που σας λένε πως έχουν, ως υποψήφιοι σε Εθνικές ή και κομματικές εκλογές και πήραν ελάχιστους σταυρούς που θα τους βρούνε να σας τους δώσουν;;;;

- Κυρία Σοφία, δεν διαφωνούμε καθόλου με αυτά που διαδίδουν οι επικοινωνιολόγοι σας, αλλά γιατί δεν μιλούν για τον εαυτό τους; Ποιος είναι περισσότερο πιστευτός; Αυτή η αυτός που τα πήρανε και σας παρουσιάζουν ως σωτήρα για την Εύβοια και σας χαϊδεύουν τ΄ αυτιά σας ή αυτός που δεν τα πήρε και σας σχολιάζει; Αν λέει ψέματα υπάρχει και ο άλλος δρόμος...... Αυτές και αυτοί που τα πήρανε, δεν θα βρούνε πολίτες κορόιδα. Ας δώσουν και στους πολίτες κάτι από αυτά που πήραν καιβλέπουμε.