Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρακολουθήσαμε χθες την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων και ο αντιδήμαρχος έργων κλπ κ. Βασίλης Γουρνής ως ειδικός κατά τον γνωστό ραδιοφωνατζή "μια σαλάτα και μια φέτα", σέρβιρε σε μορφή χωριάτικης σαλάτας, τα έργα και τις μέρες του κυρίου Βασίλη Καθαροσπόρη, ο οποίος όπως είπε ο κ. Σταματούκος, βγήκε στον ραδιοφωνατζή και.....έλεγε ότι ήθελε, αλλά όπως είπε και η δήμαρχος αυτά που είπε, τα είχε κάνει αυτός και σε τέτοια είναι δάσκαλος.!!!!

- Τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής τα είπε με ποσά και με ονόματα και είπε πως έγιναν επί θητείας Καθαροσπόρη. Ο αντιδήμαρχος κύριος Τριανταφύλλου, επιβεβαίωσε τα πάντα και θα έλεγε χειρότερα για την θητεία Καθαροσπόρη, αλλά συγκρατήθηκε. Όταν ανέλαβα στην θέση Καθαροσπόρη είπε, ερχόντουσαν όλοι και ζητούσαν λεφτά. Χρωστούσαμε σε πολλούς - πολλά.

- Τα ίδια είπε και ο κ. Γεωργαλάς καλώντας την δήμαρχο να νοικιάσει έναν χώρο και να έχει την αποθήκη, γιατί από την αποθήκη χάθηκαν υλικά πολλών εκατομμυρίων!!!  Ξόδεψαν επί θητείας Καθαροσπόρη χιλιάδες ευρώ για ελαστικά ενώ τα οχήματα δεν τα κυκλοφορούσαν οι εργαζόμενοι, γιατί δεν είχαν ελαστικά!!!!

- Αυτά όλα ειπώθηκαν στην συνεδρίασε και επίσημα και όχι στα καφενεία ή σε κάποιον ραδιοφωνικό μονόλογο!!!! Αν κάποιος από αυτούς που τα είπανε είπε ψέματα, ας τον οδηγήσει ο κ. Καθαροσπόρης στην δικαιοσύνη.

- Φυσικά όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, ο κ. Καθαροσπόρης θα συνεχίσει να λέει διάφορα και αναμενόμενο είναι να του στέλνει ο "μια σαλάτα, μία φέτα" τον λογαριασμό και θα είναι τσουχτερός , γιατί ο Γουρνής πληρώνει μετρητοίς, αυτούς που του πουλάνε εξυπνάδα....