Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Οι Γιώργηδες εκεί στο Μπούρτζι έχουν ξεσαλώσει!!! Τρία χρόνια τώρα κι ακόμη δεν χώνεψαν πως έχουν, κυβέρνηση την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, περιφερειάρχη τον Σπανό και δήμαρχο την Βάκα!!! Γιώργηδες ψυχραιμία. Να έχετε στο μυαλό σας, πως θα σας γίνουν συνήθεια και οι τρεις, γιατί όπως συμβαίνει στις Δημοκρατίες, ο λαός αποφασίζει και όχι εσείς. Εσείς είσθε οπαδοί του Πολάκη και γι΄ αυτό.... δεν σας πιστεύει κανείς.

- Ο συνταξιούχος υπάλληλος Γιωργάκης, βρίζει καθημερινά και μάλιστα χυδαία, αλλά τι άλλο να περιμένεις από έναν κομπλεξικό άνθρωπο; Ευτυχώς στο Μπούρτζι ο Γουρνής και τα άλλα παιδιά, σας πήραν και τα σώβρακα. Δεν σας θέλει ο λαός κύριοι και πρέπει κάποιος να σας το πει.

- Εμείς σας κάνουμε και μια πρόταση. Αφού ξέρετε να βρίζετε και να κάνετε κριτική, γιατί δεν είσθε υποψήφιοι σε κάποιο ψηφοδέλτιο για να διαπιστώσετε, πως δεν σας θέλει ο λαός;;;;;

- Θυμάστε που εσείς βάζατε στοιχήματα μαζί μας και λέγατε πως δεν θα κέρδιζε η ΝΔ της εκλογές και πως η Βάκα θα ήταν 3η και δεν θα έμπαινε στην Β΄ Κυριακή. Και η ΝΔ κέρδισε και η Βάκα κέρδισε πανηγυρικά και τον Παγώνη και τον Καθαροσπόρη!!!!

- Αλήθεια εσείς δεν λέγατε πως η Βάκα θα χρειασθεί τον Παγώνη ή τον Καθαροσπόρη για να διοικήσει;;;; Είδατε που δεν χρειάσθηκε κανέναν από τους δύο;;;; Ξέρετε γιατί ή δεν το έχετε καταλάβει;;;;;;;; Γιατί απλά οι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν ήθελαν να υπηρετήσουν το μίσος του Παγώνη και του Καθαροσπόρη, αλλά τους δημότες.