Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και είναι η πρώτη Παρασκευή του Ιουλίου. Είμαστε πλέον στην καρδιά του Καλοκαιριού και για κάποιους είναι μια περίοδος διακοπών, ξενοιασιάς και δίνουν τα ρέστα τους στα πανηγύρια, τα οποία είναι πολλά και καλά. Ότι κι αν επιλέξει κανείς, ευχόμαστε να περάσει όμορφα και ....να διασκεδάσει.

- Όσοι φοβηθούν μήπως ο πρωθυπουργός μας πάει σε εκλογές και μας χαλάσει το Καλοκαίρι, ας μην ανησυχούν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πάει σε εκλογές μέσα στον Αύγουστο. Είναι αλήθεια πως είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αλλά ο πρωθυπουργός προτιμάει αντίπαλο τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί ξέρει πως ο λαός δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη και δεν θα του δώσει εντολή να κυβερνήσει την χώρα.

- Τι θα έχουμε λοιπόν μετά την ήττα του Αλέξη στις επόμενες 2 εκλογικές αναμετρήσεις; Θα αλλάξει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ και θα εμφανιστούν και πάλι οι συνιστώσες του, οπότε θα βρει την ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη, να περάσει εύκολα στην δεύτερη θέση. Γιατί λοιπόν να δείξει βιασύνη ο πρωθυπουργός και να ξεκινήσει από τώρα την νεα τετραετία;;;;;

- Στο Δήμο Χαλκιδέων η Δημοτική Αρχή να προσέχει, γιατί κάποιοι θα δημιουργήσουν προβλήματα και για να το πετύχουν θα χρησιμοποιήσουν εργαζόμενους. Ο πόλεμος ήδη έχει αρχίσει και βλέπουμε τις κινήσεις τους.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, θα πρέπει να ελέγχουν αυτούς που προσπαθούν και δημιουργούν θέματα και να βάλουν τρικλοποδιές. Έλεγχος παντού και να είναι όλοι στην δουλειά τους και όχι να κόβουν βόλτες.

- Όσοι πάλι βάζουν πλάτη σε δημάρχους εκτός Εύβοιας και στον μηχανισμό του ΦοΔΣΑ, ας τους προτείνει η δήμαρχος να πάρουν μεταγραφή για άλλους δήμους και γιατί όχι και για τον ΦοΔΣΑ.