Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος|"

 - Να ευχηθώ να πάνε όλα καλά σήμερα στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η νέα διοίκηση να τα πάει πολύ καλύτερα από την σημερινή, η οποία να μην ξεχνάμε πως πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει, αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβασε μέσα από τα μπαράζ την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, έστω κι αν χρειάσθηκε σ΄ αυτό το ταξίδι, "ν΄ αυτοκτονήσουν" ποδοσφαιρικά δύο άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ να ....χρησιμοποιηθεί το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!!!!
Η ουσία δεν αλλάζει και η διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Βασίλη Καρλατήρα, βρέθηκε στην Γ΄ Εθνική.
Δεν γνωρίζουμε τους στόχους που θα βάλει η νέα διοίκηση αλλά ευχόμαστε να μην έχει αυτούς που είχε η διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και κατέληξε η ομάδα στο τοπικό.
Να μην ξεχνά κανείς πως μόνο με τα λεφτά δεν φτιάχνεις ομάδα. Αυτό έχει αποδειχθεί και ας μην το αναλύσουμε.
Πρέπει φυσικά να υπάρχουν τα χρήματα, αλλά πρέπει να κάνεις και σωστές επιλογές ποδοσφαιριστών και προπονητών και να έχεις στο πλευρό σου τον κόσμο.
Το τελευταίο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να το δουλέψει πάρα πολύ, αφού τα υπόλοιπα τα έχουν ήδη δρομολογήσει οι διοικούντες σήμερα την ομάδα, άσχετα με το ποιος θα είναι πρόεδρος.
Λεφτά υπάρχουν, προπονητής υπάρχει, οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ποιοι θα είναι και απομένει να πούνε ποιους φιλάθλους θα θελήσουν στο γήπεδο και φαντάζομαι αυτούς που είχαν και την χρονιά που πέρασε.......