Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Λίγο ακόμη και φτάνουμε στην αφετηρία, για μια νέα αρχή και αρκετά ενδιαφέρουσα. Φυσικά το apopsignomi θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του, χωρίς ν΄ αλλάξει σε ότι αφορά τα σχόλια και την κριτική. Ηλικιακά μεγαλώσαμε, αλλά όταν δίπλα μας έχουμε αξιόλογους συνεργάτες, έχουμε και κουράγιο και διάθεση, για να κάνουμε περισσότερα χωρίς να ....προσκυνήσουμε και χωρίς να κάνουμε κωλοτούμπες.

- Όπως γράψαμε το Σαββατοκύριακο έχουμε τους πανελλήνιους Κ16 στον Άγιο Κοσμά και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε τους πανελλήνιους Κ20 στις Σέρρες.  Πιστεύουμε πως κάπου εκεί θα τελειώσει και ο στίβος για ν΄ αρχίσουν οι καλοκαιρινές  διακοπές αθλητών και προπονητών. Καλή επιτυχία στα παιδιά.

- Τι δεν καταλάβατε κάποιοι προπονητές οι οποίοι δεν δείχνετε τον απαιτούμενο σεβασμό στους συναδέλφους σας. Προσπαθείτε "ν΄ αρπάξετε" ποδοσφαιριστές από μία ομάδα, γιατί απλά έτσι έχετε μάθει. Αυτός είναι και ο λόγος που στο τέλος δεν φτάνετε στον στόχο σας.

- Ποια πρόεδρος είχε τα γενέθλιά της και το γλέντησε με 14άδα ποδοσφαιριστών;;;;
Σε λίγο θα ανεβάσουμε και φωτογραφία, για να μην λέτε πως εμείς γράφουμε μόνο κακίες.

- Την Παρασκευή τελικά θα έχουμε και την σφραγίδα και το όνομα και προσωρινή διοίκηση;  Έτσι λένε οι πληροφορίες μας και θα δούμε αν επιβεβαιωθούν......