Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

.....σφηνάκια

 - Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ ο οποίος δεν θα χτιστεί ως ομάδα τώρα, αλλά θα συνεχίσει ως ομάδα, αφού με τον Βαγγέλη Ντόβολη στον πάγκο και τον Κατσινόπουλο στην θέση του προέδρου, αυτό το χτίσιμο άρχισε την ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε και θα εμφανισθεί δυνατός στο πρωτάθλημα 2022 - 2023. Το ρόστερ παραμένει σχεδόν το ίδιο με ελάχιστες ....αποχωρήσεις και σίγουρα θα ενισχυθεί σε θέσεις που θα επιλέξει ο προπονητής κ. Ντόβολης.

- Στην Ερέτρια έχουν την Γενική τους Συνέλευση και πραγματικά ευχόμαστε να καταφέρουν να εκλέξουν διοίκηση και να μπορέσουν να ετοιμάσουν μία καλή ομάδα με παιδιά από την περιοχή και όχι να χρυσοπληρώσουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι συνήθως δεν προσφέρουν και τ΄ αναμενόμενα. Στην Ερέτρια υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν σ΄ αυτή την δύσκολη καμπή και οικονομικά αλλά και για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Ας φροντίσουν όλοι μαζί και όλα θα πάνε καλά.

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γράφουμε την δική μας άποψη και δεν την αλλάζουμε. Κάποιοι έχουν άλλη άποψη και καλά κάνουν. Είναι όμως λάθος να θέλουν να επικρατήσει η δική τους άποψη κατηγορώντας την άποψη των άλλων. Εμείς κύριοι γράψαμε για τον Καρλατήρα, γιατί επί προεδρίας του η ομάδα έμεινε ζωντανή. Αυτός τακτοποίησε τα πάντα και οφείλουμε να το λέμε.

- Εσείς μας λέτε πως ο πρόεδρος είναι επιλογή αυτού που πληρώνει. Σας καλούμε να μας πείτε, τι θα συμβεί όταν θα φύγει αυτός που πληρώνει, τι θα γίνει με την ομάδα. Υπήρξαν και στο παρελθόν άνθρωποι που πέρασαν, έβαλαν χρήματα και όταν έφυγαν η ομάδα  δυστυχώς δεν μπόρεσε να σταθεί.