Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

...εμείς φταίμε;;;;

 - Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  είναι η ομάδα η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και μέσα από τα μπαράζ πήρε την άνοδο για την Γ΄ Εθνική. Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν τώρα που η ομάδα έπρεπε να κάνει μεταγραφές και να σχεδιάζει την προετοιμασία της, τώρα να ανακάλυψαν πως η ομάδα θα χρειασθεί 300.000 ευρώ για να μπορέσει να προχωρήσει!!!!
Συγνώμη αλλά αν η διοίκηση έχει άλλα προβλήματα ας βγει και να το πει. Όταν λέει πως θα δώσει βάρος σε ποδοσφαιριστές από την Εύβοια, θα είχε φροντίσει για να φτάσει σ΄ αυτόν  τον στόχο και όχι τώρα που οι περισσότεροι έμπειροι ποδοσφαιριστές έκλεισαν σε άλλες ομάδες, η διοίκηση να ψάχνει "συμπαίκτες" για να βοηθήσουν οικονομικά.
Ακούμε πως ο μέγας χορηγός βάζει μια προϋπόθεση. Λέει πως για να βάλει χρήματα θα.... πρέπει πρώτα να βρεθούν και να βάλουν κι άλλοι.....
Ακούσθηκε πως κάποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα μόνο αν είναι έμμισθοι!!!!!
Ακούσθηκε πως άλλος θέλει να μπει σε θέση Γενικού Αρχηγού αλλά να είναι έμμισθος!!!!
Διαβάζουμε μηνύματα της διοίκησης τα οποία λένε πως για να συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα πρέπει να βρεθούν άνθρωποι οι οποίοι θα βάλουν περίπου 150.000 ευρώ!!!!!
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τίποτα από όλα αυτά και απλά θα περιμένουμε να δούμε το τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι οποίοι άλλα έλεγαν μέχρι πριν πάνε στην Γενική Συνέλευση.
Εμείς μπορεί να κατηγορηθήκαμε για διάφορα, αλλά καλά θα κάνουν αυτοί που μας κατηγόρησαν να κοιτάξουν τον καθρέφτη τους και να καταλάβουν πως μαλάκες δεν είμαστε.
Είναι άλλο πάντως να ζητάς να βοηθηθεί η ομάδα στην πορεία και άλλο το να βάλει κάποιος χρήματα για να ξεκινήσει η ομάδα.
Λοιπόν, μπορεί η αλήθειες να πονάνε, αλλά είναι αλήθειες και δεν θ΄ αντιμετωπισθούν με δηλώσεις του τύπου "εμείς κάναμε αυτό που είπαμε, εμείς πετύχαμε αυτό που πετύχαμε".
Κύριοι κανείς δεν σας έβαλε με το ζόρι να κάνετε αυτό που κάνατε και κανείς δεν σας επέβαλλε να πετύχετε αυτό που πετύχατε με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Δική σας απόφαση ήταν και δική σας απόφαση θα είναι και το συνεχίζουμε ή όχι.