Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα με υγεία και να προσέχετε. Η εβδομάδα  που πέρασε είχε τραγικό απολογισμό, αφού ένα παιδί έφυγε από την ζωή κάνοντας αθλητισμό, παίζοντας ποδόσφαιρο. Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο Γυμνού, αφού συμμετείχε σε αγώνα με διοργανωτές μια ιδιωτική επιχείρηση και με την αιγίδα της ΕΠΣ Εύβοιας και του Δαφνηφόρου Απόλλωνα του Δήμου Ερετρίας. Το παιδί δεν θα επιστρέψει στην ζωή, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να περιμένουμε πότε θα έρθει η επόμενη φορά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ....επιτρέψουμε να επικρατήσει η σιωπή, το κουκούλωμα και η ανευθυνότητα κάποιων.

- Εμείς δεν θα γίνουμε κοτούλες για να μην δώσουμε συνέχεια. Ας μείνουμε μόνοι μας. Θα το πάμε μέχρι τέλος. Για να διεξαχθεί ένας αγώνας, θα πρέπει να πάρει κάποιες άδειες. 
Για να διεξαχθεί ένας αγώνας και να ορισθούν διαιτητές, θα πρέπει να υπάρχει ο κανονισμός ποδοσφαίρου. Για να διεξαχθεί ένας αγώνας υπό την αιγίδα της ΕΠΣΕ, τότε δεν θα πρέπει να είναι σε βάρος των συμφερόντων της Ένωσης και των Σωματείων / Μελών της.

- Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν τηρήθηκε και δυστυχώς κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν κάποιοι. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι αποφάσισαν να παρανομήσουν για κάποιους λόγους. Ακούμε διάφορα, αλλά δεν μένουμε στις φήμες. Όποιος έχει στοιχεία για δωράκια κλπ, ας πάει στην δικαιοσύνη.

- Δεν τηρήθηκε τίποτα και πρέπει να απαντηθούν τα ερωτήματα. Μάθαμε πως διαιτητής στον μοιραίο αγώνα ήταν ο κ. Κηρύκος, ο οποίος τυχαίνει να είναι και αστυνομικός. Πιστεύουμε πως θα πάρει θέση και θα πει αν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο, αν και ποιος έκανε τον ορισμό του στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες αυτού του τουρνουά. Αγαπητέ κύριε Κηρύκο, ξέρετε την εκτίμησή μας στο πρόσωπό σας και θα περιμένουμε από εσάς, μόνο αλήθειες.

- Δυστυχώς η ΕΠΣ Εύβοιας και προσωπικά ο κ. Ρέτσας, δεν θα προχωρήσουν σε καμία απάντηση, γιατί ξέρει ο κ. Ρέτσας, πως δεν τηρήθηκε η νομιμότητα και οι κανόνες. Το γιατί έκανε ότι έκανε θα το βρούνε οι αρμόδιες αρχές. Κυκλοφόρησε η φήμη, πως είχε το οκ της ΕΠΟ για να έχει η ΕΠΣΕ την αιγίδα αυτού του τουρνουά. Δεν το ξέρουμε αυτό, αλλά θα επικοινωνήσουμε με την ΕΠΟ, να μας πει αν ισχύει κάτι τέτοιο.

- Χάθηκε ένα παιδί και αυτό δεν αλλάζει. Κάποτε πρέπει κάποιος να τιμωρηθεί, ώστε κάποια συμφέροντα να μην είναι πάνω από τις ζωές άλλων παιδιών. Πάντως υπάρχει και Θεός.