Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Πλέον είμαστε πανέτοιμοι για το νέο ξεκίνημα και η προετοιμασία μας είναι σε εξέλιξη και θα κρατήσει μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Νέοι συνεργάτες και φυσικά δεν μένουμε μόνο στο apopsignomi. Πολλά και ενδιαφέροντα αυτά που αναλάβαμε και δηλώνουμε αισιόδοξοι. Με την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά και πιστεύουμε πως δεν θα κάνουμε λάθος....επιλογές, ώστε να πετύχουμε σύντομα τους στόχους μας.

- Να στείλουμε την καλημέρα στους φίλους οι οποίοι μας βοήθησαν αρκετά όλο αυτό το διάστημα και να ξέρουν πως εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ και ξέρουμε πως θα ανταποδώσουμε την καλοσύνη τους.

- Από πότε Μέσα Ενημέρωσης της Εύβοιας στηρίζουν τις απόψεις δημάρχων εκτός Εύβοιας; Δεν μπορεί όλοι οι δήμαρχοι της Εύβοιας και οι βουλευτές να στηρίζουν τα συμφέροντα της Εύβοιας και να υπάρχουν και οι κομπλεξικοί οι οποίοι στηρίζουν τις απόψεις δημάρχων άλλων νομών;

- Ένα κι ένα κάνουν δύο κύριοι και πάρτε το χαμπάρι. Η Εύβοια δεν θα γίνει τσιφλίκι κανενός και θα το διαπιστώσετε. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο ΦοΔΣΑ είναι να επιστρέψει την διαχείριση των απορριμμάτων στους δήμους της Εύβοιας και αυτοί σύντομα να προχωρήσουν τα έργα ώστε να υπάρχει χώρος για τα σκουπίδια της Κεντρικής και Νότιας Εύβοιας.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, ο κύριος Ψαθάς, ο κ. Μπουραντάς και οι άλλοι δήμαρχοι να ξέρουν πως οι δημότες θα είναι δίπλα τους και αν η κυβέρνηση δεν δώσει λύση με την οποία δεν θα χρεωθούν οι δημότες, τότε ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα είναι χιλιάδες.