Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

...... απόψεις

 - Κυρίες και κύριοι εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να γίνουμε υπάκουοι και προσκυνημένοι. Δεν θέλουμε όμως να περάσουμε και στην επίθεση με όλα μας τα όπλα, γιατί στόχος μας δεν είναι να βγάλουμε νοκ άουτ κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους, αλλά να βοηθήσουμε ώστε να λυθούν προβλήματα.
Αν όμως θέλουν να ρίξουμε στο τραπέζι τα πάντα ας το.... ζητήσουν και με ευχαρίστηση θα κάνουμε δημόσιο διάλογο.
Για ποιους ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μιλάμε;
Κάποιοι δεν είναι καν στην Χαλκίδα και θα έρθουν προφανώς μετά την Πρωτοχρονιά, κάποιοι άλλοι ζήτησαν τα δελτία τους για να φύγουν και η διοίκηση ήταν απούσα. 
Εξωδιοικητικός πήγε στο γήπεδο και τους είπε: "7 + 3 =10 . Δελτία θέλετε; Τα τέτοια μου θα πάρετε".
Κυρίες και κύριοι, ας μη γελιόμαστε. Κανένας δεν σας πείραξε.
Μόνοι σας βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας.
Μόνοι σας μιλούσατε για διαφάνεια, αλλά δεν την εφαρμόσατε.
Μόνοι σας λέγατε πως όλα τα χρήματα θα έμπαιναν στο ταμείο της ομάδας, αλλά δεν το κάνατε. Τα έσοδα τα παίρνατε με το αριστερό χέρι και τα δίνατε στα έξοδα με το δεξί.
Μόνοι σας είπατε πως είχατε έσοδα περίπου 70.000 ευρώ κι αφού χρήματα στην άκρη δεν υπάρχουν είχατε και 70.000 ευρώ έξοδα.
Η διαφάνεια επιβάλλει να δώσετε την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού στην δημοσιότητα για να δούμε, αν πέρασαν από αυτόν ως κατάθεση 70.000 ευρώ κι αν μέσα από αυτόν πληρώθηκαν υποχρεώσεις 70.000 ευρώ.
Κυρίες και κύριοι επιτρέψτε μας να γράψουμε πως εμείς δεν έχουμε την διαχείριση αυτών των χρημάτων, οπότε δεν θα κριθούμε.
Εσείς είχατε την ευθύνη και πρέπει να πείτε αλήθειες.