Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Να είμαστε όλοι ψύχραιμοι σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Να μην ξεχνάμε πως είναι άλλο τα λόγια, άλλο οι πράξεις και άλλο τ' αποτέλεσματα που προκύπτουν από αυτές. Σήμερα τελικά υπάρχει ένα κάλεσμα φιλάθλων κλπ, από μέλη του ΔΣ του σωματείου και όχι Γενική Συνέλευση όπως την ονόμασαν. Στη Γενική Συνέλευση η νομιμότητα επιβάλλει την..... παρουσία μόνο των μελών και όχι όλων όσων θέλουν να πάρουν μέρος .

- Εμείς δεν συμφωνούμε με την πολιτική που λέει πως δεν παραλάβαμε τίποτα και του ΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ. Κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ είναι άλλη η αλήθεια αλλά σας δικαιολογούμε. Είχατε χρόνια έστω να δείτε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και για πολλά χρόνια δεν είχατε δώσει ούτε την συνδρομή σας γι' αυτόν. Σας θυμίζουμε πως παραλάβατε μια ομάδα πρωταθλήτρια και με άνοδο στην Γ'  Εθνική.

- Κύριοι κανείς μα κανείς δεν σας δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Όλα τα προβλήματα τα δημιουργήσατε εσείς τα μέλη του ΔΣ. Μεταξύ σας δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα δεν υπάρχει αγωνιστικά. Δική σας η επιλογή μελών του ΔΣ, δική σας η επιλογή προπονητή, δική σας η επιλογή ποδοσφαιριστών, δική σας η επιλογή συνεργατών γενικώς.

- Πως λοιπόν φτάσαμε στο σημείο να μιλούν μέλη του ΔΣ για εγκληματική οργάνωση, για μη συλλογικές αποφάσεις και για κακή διαχείριση; Κυρίες και κύριοι μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, σκληρή η πραγματικότητα αλλά η ομάδα είναι με το ένα πόδι και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να γίνουν πολλά, ώστε η ομάδα να μπορέσει να παραμείνει ζωντανή στο πρωτάθλημα και να παραμείνει και στην Γ'  Εθνική.

- Από πότε ένας αποτυχημένος πρώην δήμαρχος μπορεί να δίνει μαθήματα προϋπολογισμού σε σημερινούς δημάρχους;  Φυσικά από τότε που χάθηκε το φιλότιμο και πιστεύει ακόμη και σήμερα πως θα ξεγελάσει τους δημότες.

- Ο πόλεμος στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου μεταξύ Θωμά και ανθρώπων του Μπουραντά τελειωμό δεν έχει. Όλα αυτά τα χρόνια ακούμε διάφορα, αλλά κάποτε η απόφαση της δικαιοσύνης, βάζει τα πράγματα στην θέση τους και ο καθένας θα πρέπει να καταλάβει πως δεν εξυπηρετεί κανέναν η λάσπη που πέφτει.