Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Φεύγει ο παλιός ο χρόνος. Μία και σήμερα και το 2022 θα είναι παρελθόν. Το 2023 έρχεται και σίγουρα θα μας φέρει δώρα και μάλιστα δώρα της δικής μας επιλογής, αφού θα μας φέρει δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, Περιφερειάρχη και περιφερειακούς συμβούλους, αλλά και πρωθυπουργό και βουλευτές. Χρονιά εκλογών το 2023. Μέχρι .....και πρόεδρο και ΔΣ στην ΕΠΣΕ θα φέρει.

- Λοιπόν να ευχηθούμε να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες με τους δικούς σας ανθρώπους και να προσέχετε την υγεία σας. Από Δευτέρα και πάλι τα κεφάλια μέσα όλοι εκτός από τα παιδιά, τα οποία θα έχουν μία ακόμη εβδομάδα διακοπών, αφού τα σχολεία θα είναι κλειστά.

- Το θέμα που καίει αυτές τις μέρες, είναι αυτό του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και το οποίο δεν έχει οδηγηθεί σε λύση, γιατί απλά 2 - 3 άνθρωποι δεν θέλουν να παραδεχθούν την πραγματικότητα. Αυτοί που διοικούν με το "εξ αποστάσεως" σύστημα, ξέρουν πως υπάρχει λύση, αλλά θυσιάζουν την ομάδα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τον προσωπικό τους εγωισμό.

- Από την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου δεν υπάρχει διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Τεράστιες οι ευθύνες αυτών που αποφάσισαν πως μπορούν να συνεχίσουν να έχουν σε ομηρία την ομάδα, μόνο και μόνο για να απογοητευσουν τους πάντες και να βάλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε περιπέτεια.

- Την Δευτέρα ο πρόεδρος κύριος Αυλωνίτης κάλεσε τους έγκριτους δημοσιογράφους να πάνε στο γήπεδο για να τους δηλώσει τις αποφάσεις της διοίκησης, αλλά και να παραλάβουν και το δώρο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το οποίο λόγω των εξελίξεων δεν τους έχει δοθεί.

- Διαβάζουμε στο fb πως χθες η προπόνηση έγινε "κανονικά" και την είχαν αναλάβει οι κύριοι Λινάρδος και Δούκας. Βάλαμε εισαγωγικά το "κανονικά", γιατί όλοι γνωρίζουμε το τι συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές.

- Την Τετάρτη 04 Ιανουαρίου 2023 θα έχουμε και αγώνες για την Α' Κατηγορία της Εύβοιας με παιχνίδια που έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η εμβόλιμη αυτή αγωνιστική αλλά και η επόμενη, η 13η δηλαδή ίσως αναδείξουν και τον πρωταθλητή σε μεγάλο βαθμό.

- Κίνηση ματ από την δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Βάκα η οποία για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά πήρε και "τα σώβρακα " των αντιπάλων της με δύο μεταγραφές αεροδρομίου!!!!!! Λένε πως είναι σε σύγχυση ο κ. Καθαροσπόρης ο οποίος δεν περίμενε πως θα έχει κι άλλες αποχωρήσεις.