Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

...... φαπούλες

 - Τελικά έγινε της μόδας, η συμμετοχή όσων έχουν σχέση με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, παραμάγαζων τα οποία έχουν ιδρύσει κάποιοι τετραέξυπνοι δήθεν φιλάνθρωποι, δήθεν εθελοντές και οικονομάνε ανεξέλεγκτα από χορηγίες και χρηματοδοτήσεις. Κάποια στιγμή θα πρέπει κι αυτοί να αναλάβουν τις ευθύνες..... τους. 

- Υπάρχουν δήθεν σύλλογοι προστασίας του ενός και του άλλου με βαρύγδουπους τίτλους και με μέλη στο ΔΣ γνωστά ονόματα της πολιτικής και γενικότερα της κοινωνικής ζωής. Γιατί όμως όλοι αυτοί την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, όταν ξεσπά το σκάνδαλο;

- Γιατί όλοι αυτοί οι σύλλογοι δεν καταθέτουν ποτέ δημόσια τον απολογισμό τους; Για παράδειγμα έχουμε την Μητρόπολη Χαλκίδας η οποία έχει σημαντικό φιλανθρωπικό έργο και κάθε χρόνο δημοσιοποιεί τον απολογισμό της. Γιατί να μην κάνει το ίδιο ο κάθε σύλλογος προστασίας κάποιων;;;;

- Να ελεγθούν τα πάντα και οι πάντες και κάθε κατεργάρης δήθεν φιλάνθρωπος, να πάει στην θέση του. Κυρίες και κύριοι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, το δεν ήξερα δεν μετράει. Με την παρουσία σας βάζετε πλάτες για να οικονομάνε κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι.

- Δικαιολογίες τέλος.  Έχετε υποχρέωση να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν μπορεί να θέλετε να κυβερνήσετε την Ελλάδα, τον Δήμο, την Περιφέρεια και να μην ξέρετε να ξεχωρίσετε τα παραμάγαζα, από τους πραγματικούς φιλάνθρωπους.

- Περιμένετε και θα δείτε πως έχουμε και στην Εύβοια "ΚΙΒΩΤΟ".