Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

......σουτάκια


- Στην ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Στην ομάδα απέμεινε ένα νεαρό παιδί και προς τιμή του, έστω για να πηγαίνει στο γήπεδο και να είναι πρόθυμος να κάνει προπόνηση σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Αυτό το παιδί είναι ο Γιώργος Λινάρδος γυμναστής της ομάδας. Στο τέλος αυτό το παιδί, αντί να ακούσει έστω ένα ευχαριστώ, μπορεί..... και να του ρίξουν ευθύνες.

- Λοιπόν να τελειώνουμε με το θέμα.
Εμείς ανήκουμε σε αυτούς που πιστεύουν πως ο κύριος Αντώνης Αυλωνίτης, δεν έπρεπε να είναι στην θέση του προέδρου, αλλά ίσως σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Έμπλεξε γιατί κανείς άλλος δεν έμπαινε μπροστά. Οι κύριοι Μπετσας και Μυστριώτης και η κυρία Πρασσου Ελεντινα, δεν μπορούσαν να είναι μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, αφού την ώρα που υπέγραφαν υπεύθυνη δήλωση πως δεν είχαν κανένα κώλυμα δεν έλεγαν την αλήθεια. 

- Ο κ. Μπετσας ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και εκλεγμένο μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΛΗΛΑ Βασιλικού. 

- Ο κ. Μυστριωτης την ώρα που υπέγραφε την υπεύθυνη δήλωση ήταν μέλος του ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνων και στην συνέχεια τον διέγραψαν. Ήταν και παραμένει μέλος του ΔΣ γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου και παραμένει έστω και άτυπα προπονητής στον ΕΡΜΉ ΠΗΛΙΟΥ.

- Η κυρία Πρασσου Ελεντινα όταν υπέγραφε την υπεύθυνη δήλωση για να είναι υποψήφια για το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ μπορεί να είχε καταθέσει δήλωση παραίτησης, αλλά επίσημα και τυπικά φαινόταν ως πρόεδρος του Απόλλωνα Ερέτριας.

- Κυρίες και κύριοι, πείτε όσα θέλετε για μας. Δεν μας ενοχλεί τίποτα. Δεχόμαστε τα πάντα, ακόμη και μηνύσεις. Καιρός όμως να μας πείτε και αν αυτά που γράφουμε είναι αλήθειες ή ψέματα.

- Επειδή εμείς γράφουμε αλήθειες, περιμένουμε σήμερα παραιτήσεις. Αν αυτό δεν γίνει τότε και αύριο μέρα είναι.

- Επειδή εμείς σεβόμαστε κάποια πράγματα, καλούμε τον κύριο Αντώνη Αυλωνίτη να οδηγήσει το σωματείο σε εκλογές. Καλούμε επίσης τον κύριο Σπύρο Λάμπρου, πρώτος να δηλώσει την παραίτησή του και να ξεκινήσει την διαδικασία των εκλογών, γιατί εμείς θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι κύριος και υπηρετεί την διαφάνεια και την νομιμότητα. Τα γνώριζε όλα, αφού τον είχαμε ενημερώσει για όλα.

- Ας διαβάσουν κάποιοι και κάτι από τον αθλητικό νόμο.

 -Αθλητής μπορεί να εγγραφεί ως μέλος σε Αθλητικό Σωματείο σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του καταστατικού του ένα τουλάχιστον έτος μετά από την τελευταία συμμετοχή του σε επίσημο αθλητικό αγώνα. Επίσημος αθλητικός αγώνας είναι ο αγώνας που διοργανώνεται από την οικέια αθλητική Ομοσπονδία ή διεξάγεται με την έγκρισή της. Το κώλυμμα αυτό δεν ισχύει για τους αθλητές της σκοποβολής, του γκόλφ, του μπιλιάρδου, του μπόουλιγκ, της ορειβασίας, της αναρρίχησης, του παγκρατίου, της ιππασίας, του αεραθλητισμού, του ζατρικίου, του αγωνιστικού μπριτζ, της ιστιοπολοϊας ανοικτής θάλασσας, καθώς επίσης και για τους αθλητές των μηχανοκίνητων αθλημάτων, οι οποίοι μπορούν να εγγράφονται ως μέλη σε Αθλητικό Σωματείο που καλλιεργεί το ίδιο άθλημα και να μετέχουν στο Δ.Σ. και τα άλλα όργανα αυτού, καθώς και στις υπερκείμενες Ενώσεις και Ομοσπονδίες, εφόσον έχουν συμπληρώσει το τριακοστό πέμπτο (35ο) έτος της ηλικίας τους.
5. Αν συντρέξει σε πρόσωπο από αυτά που αναφέρονται στο παρόν άρθρο κατά το χρονικό διάστημα που φέρει την ιδιότητα του μέλους Αθλητικού Σωματείου ή κατέχει αξίωμα από αυτά της ίδιας παραγράφου, έστω και μία από τις περιπτώσεις των κωλυμάτων των περιπτώσεων α έως και ιβ της ίδιας παραγράφου, το πρόσωπο αυτό, ανάλογα με την ιδιότητά του, χάνει αυτοδικαίως την ιδιότητα που φέρει, ή εκπίπτει αυτοδικαίως από το αξίωμά του. Η έκπτωση διαπιστώνεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του οικείου Αθλητικού Σωματείου, μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από τότε που το όργανο έλαβε γνώση του κωλύματος. Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία των τριάντα (30) ημερών, η έκπτωση διαπιστώνεται με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, ο οποίος κηρύσσει, με την ίδια πράξη του, έκπτωτα από το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη του που δεν διαπίστωσαν την έκπτωση, παρά το ότι είχαν λάβει γνώση του κωλύματος.