Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

......η άποψή μας

 - Σε δύο ώρες από τώρα θα υπάρξει συνάντηση ανθρώπων του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ώστε να συζητηθούν θέματα που αφορούν την ομάδα, η οποία και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.
Ουσιαστικά και τυπικά αυτή την ώρα δεν υπάρχει διοίκηση, αφού οι παραιτήσεις δεν επιτρέπουν να διοικηθεί η ομάδα και η μόνη λύση είναι το να ξεκινήσουν οι νόμιμες διαδικασίες ώστε το σωματείο να πάει σε Γενική Εκλογική Συνέλευση και..... από την οποία να προκύψει νόμιμη διοίκηση και χωρίς πολλά λόγια ν' αρχίσει να δίνει μάχη, ώστε να φτάσει στο στόχο που δεν είναι άλλος από το να παραμείνει η ομάδα στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Για να μην γελιόμαστε, θα πρέπει να γράψουμε κάποια πράγματα.
Ο Αντώνης Αυλωνίτης έκανε ότι μπορούσε και είναι αυτός ο οποίος με τον τρόπο του έφερε χρήματα στην ομάδα. Φυσικά και ο Αντώνης δεν είναι "διοικητικός". Μπήκε μπροστά γιατί δεν έμπαινε κανείς, γιατί κανείς δεν ήθελε να αναλάβει ευθύνες. Αυτή είναι η αλήθεια.
Έτρεχε μέρα νύχτα και προσπαθούσε παρακαλώντας να βρει χρήματα.
Ποιος άλλος θα το έκανε;
Αντώνη για μας είσαι χρήσιμος, αλλά όχι μαλάκας.
Μαλάκα σε θεωρούν αυτοί που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες και απλά θέλουν να είναι παράγοντες.
Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, αλλά τίποτα δεν θα κυλήσει σήμερα ομαλά. Κατά ριπάς θα πυροβολούν όλοι σήμερα.
Γιατί; 
Γιατί απλά αρέσει σε πολλούς το μπάχαλο.
Αντώνη πάρε την πρωτοβουλία και οδήγησε την ομάδα σε εκλογές.
Ανέλαβε την ευθύνη και μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κανείς να μην προχωρήσει σε ανακοινώσεις και δελτία τύπου στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Όποιος θέλει ας υπογράψει προσωπικά την όποια ανακοίνωση.
Καλούμε όσους πάνε σήμερα στην συνάντηση, να είναι ήρεμοι και για κανέναν λόγο να μην ξεφύγουν.