Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη. Μέρες αγάπης για τον συνάνθρωπό μας και φυσικά αγάπη πολύ αγάπη για τα παιδιά. Να μην ξεχνάμε πάντως πως σε λίγες μέρες φεύγει ο παλιός ο χρόνος και θα έρθει ο νέος. Ελπίζουμε να είναι καλύτερος και να φέρει υγεία σε όλους τους ανθρώπους. Ας μην ζητήσουμε τίποτα άλλο από τον νέο  χρόνο. Ας του ζητήσουμε να εχει στην αγκαλιά του και να προστατεύει τους ανθρώπους της οικογένειάς μας, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουμε και... τον ερχομό του άλλου χρόνου.

- Δυστυχώς κάθε χρόνο φεύγουν από την ζωή περισσότεροι από αυτούς που έρχονται και οι περισσότεροι φεύγουν άδικα. 

- Τελικά χθες καταλάβαμε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα, έκανε δύο καλές μεταγραφές και όπως όλα δείχνουν θα αξιοποιήσει αυτά τα δύο πρόσωπα αν εκλεγούν. Το πρόβλημα θα το έχουμε εμείς, αφού ούτε κωλοτούμπες κάνουμε, ούτε και υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουμε τα όσα έλεγαν αυτά τα πρόσωπα.

- Εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία για κάποιους κυρίους οι οποίοι παριστάνουν τους παράγοντες και μάλιστα απειλούν και πιέζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό που δεν ξέρουν, είναι το ότι ο απειλούμενος μπορεί να περάσει στην αντεπίθεση και να βρεθούν όλοι με πρόβλημα.

- Τελικά αύριο θα έχουμε Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; 
Μήπως τελικά πάνε στο χώρο και πούνε μεταξύ τους κάποια πράγματα;