Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

....... μικρά, μικρά

  - Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αν κάποιοι κομματικοί θέλουν να έχουν το τιμόνι και τον έλεγχο μιας ομάδας, αρκεί να βγούνε και να το πούνε δημόσια και όχι να κάνουν παιχνιδάκια στις πλάτες της ομάδας. Αλήθεια γνωρίζουν αυτοί που βάζουν το χέρι στην τσέπη, πως από την μία ζητάνε βοήθεια και από την άλλη στηρίζουν τους υποψηφίους του..... κόμματος στο οποίο ανήκουν;

- Ο κόσμος πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια και όχι να μασάει τα παραμύθια που κάποιοι σερβίρουν. Η ώρα της αλήθειας λοιπόν πλησιάζει και θα αποδείξουμε πως εμείς δεν γράψαμε ούτε ένα ψέμα και γι' αυτό ρίχνουν λάσπη εναντίον μας. Δεν τους έχουμε ανάγκη και δεν θα τους προσκυνήσουμε ΠΟΤΕ.

- Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το όνομα του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Όποιος κι αν αναλάβει δεν θα καταφέρει τίποτα. Αλλού πονάει η ομάδα. Αν το πρόβλημα ήταν ο προπονητής τι απλούστερο από το να αναλάμβανε την ομάδα ο ίδιος ο κ. Αυλωνίτης. Κυρίες και κύριοι αυτόν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κανείς προπονητής από την Αθήνα ή γενικώς εκτός Εύβοιας, δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ας το ξανασκεφτούν αυτοί που διοικούν.