Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Γιορτές γιορτές, αλλά και τα γεγονότα, γεγονότα.
Αυτά που συμβαίνουν με τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ δεν είναι μόνο περίεργα, αλλά δημιουργούν προβλήματα σε πολλούς.
Τώρα κάποιοι έχουν αποφασίσει να φορτώσουν τα πάντα στον κ. Αντώνη Αυλωνίτη, ο οποίος επειδή δεν δεχόταν κανείς άλλος να μπει μπροστά και να πάρει την θέση του προέδρου, δέχθηκε να αναλάβει ο ίδιος, παρά τα προβλήματα που ο ίδιος είχε και δεν έπρεπε να είναι στο ΔΣ, όπως και άλλοι.
Ας μη γελιόμαστε.
Η ομάδα αγωνιστικά δεν τα κατάφερε και μικρή σημασία έχει..... τώρα, το ποιός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη. Όλοι έχουν ευθύνες.
Όταν μέλη του ΔΣ αδιαφορούν και λένε πως δεν χάλασε κι ο κόσμος αν η ομάδα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα η ακόμη κι αν χρειασθεί να ξεκινήσει και πάλι από το τοπικό και μάλιστα στην Β' ή και την Γ' κατηγορία, τι να περιμένεις;
Ο Αντώνης Αυλωνίτης είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο αλλά όχι ως διοικητικός και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή.
Δεν θα κάνω αναφορά σε κανένα άλλο μέλος του ΔΣ, γιατί απλά δεν έχω άποψη για κανέναν και δεν θέλω να γράψω και για πρόσωπα τα οποία άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα κάνουν.
Ο Αυλωνίτης μόνο κορόιδο δεν είναι και φυσικά κάποιους μπορεί να τους γλεντάει όπως θέλει. Θέλει και κάνει το κορόιδο, για να διαπιστώσει μέχρι που μπορούν να το πάνε.
Ο Αντώνης Αυλωνίτης σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, έχει πάρει τις αποφάσεις του.
Δεν θα συνεχίσει από την θέση του προέδρου και δεν θα είναι ούτε καν μέλος του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θα ζητήσει από το ΔΣ να ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής νέας διοίκησης.
Αν δεν βρεθεί κανείς για να αναλάβει την ομάδα, τότε θα ζητήσει να αναλάβει κάποιος άλλος την θέση του προέδρου και να συνεχίσουν στο ΔΣ όσοι και όποιοι θέλουν.
Επειδή ο γραμματέας κύριος Λάμπρου Σπύρος μιλάει συνεχώς για διαφάνεια, νομιμότητα κλπ, θέλουμε να τον παρακαλέσουμε να μην το συνεχίσει, γιατί τουλάχιστον 4 μέλη του ΔΣ θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού έχουν βάλει την υπογραφή τους εκεί που δεν θα έπρεπε.
Προσωπικά δεν θα κρύψω τίποτα από τον Αντώνη Αυλωνίτη και το ξέρει.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας τότε πήρε την σωστή απόφαση.
Όσο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα πράγματα είναι απλά.
Υπάρχει ελπίδα και πρέπει να βρεθούν αυτοί που και θέλουν και μπορούν.
Το πληρώστε οι άλλοι και θα διοικούμε εμείς απέτυχε.
Αυτοί που πλήρωσαν κινδυνεύουν να πληρώσουν πολλά, επειδή κάποιοι " τους δίνουν στεγνά".