Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Την καλημέρα μας στον Μιχάλη Ράπο γνωστό βάζελο και πρέπει να μας πει αν είχαμε δίκιο όταν του λέγαμε πως στον Παναθηναϊκό θ' αρχίσουν τα όργανα με το που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά την διακοπή για το παγκόσμιο. Τον είχαμε συναντήσει στο Posto όπου ήταν με τον φίλο του τον Ηρακλή, οπότε έχουμε και....μάρτυρα. Μιχάλη κάτι ξέρουμε κι εμείς...

- Τελικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε κάποιους ανθρώπους οι οποίοι παριστάνουν τους ψηφοφόρους της παράταξης Βάκα, την ώρα που όλοι ξέρουμε πως ούτε επηρεάζουν ψηφοφόρους, ούτε είναι βέβαιο πως ψηφίζουν στον Δήμο Χαλκιδέων και το κυριότερο, εμείς ξέρουμε πως θα προτιμούσαν να κόψουν το χέρι τους, παρά να ψηφίσουν Βάκα.

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα δεν έχει ανάγκη ούτε από χειροκροτητές, ούτε από δήθεν. Έχει δίπλα της την πλειοψηφία των δημοτών και σε αυτούς δίνει λόγο, αυτούς υπηρετεί και αυτούς ακούει. Αλίμονο αν η κυρία Βάκα, η δήμαρχός μας δηλαδή, "τσιμπούσε" από τα λόγια κάποιων δήθεν οι οποίοι παριστάνουν τους ψηφοφόρους της για να έχουν την βοήθειά της και έτσι να παριστάνουν και τους παράγοντες της κοινωνικής ζωής.

- Ξέρουμε όλοι καλά ποιους στηρίζουν κάποιοι, με ποιους ήταν υποψήφιοι κάποιοι άλλοι και με ποιους θα είναι στις επόμενες εκλογές. 

- Τι έγινε χθες στη μάζωξη που είχαν για το χθες, το σήμερα και το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Όλα καλά και όλα ανθηρά τελικά; Για τις κυρίες και τους κυρίους που χθες άκουσαν τα όσα άκουσαν, θα γράψουμε πως είναι τραγικό να σε φτύνουν και να νομίζεις πως βρέχει. Προσπαθούν κάποιοι να κάνουν το μαύρο άσπρο, αλλά για να το πετύχουν αυτό θέλει να έχεις τα κατάλληλα υλικά και φυσικά να είσαι και μάστορας. Ο μπάρμπα Στέλιος σήμερα θα γράψει πολλά και θα βάλει ερωτήματα.