Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όταν είσαι πρόεδρος σε μια ομάδα και έχεις δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι διαδίδουν πως έστησες αγώνα σε συνεργασία μάλιστα με δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας σου, τους στέλνεις στον αγύριστο και τους οδηγείς στην δικαιοσύνη.
Αν δεν το κάνεις και τους κρατάς δίπλα σου, έχεις λερωμένη την φωλιά σου.
Εμείς δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά και φυσικά δεν καταλαβαίνουμε και αυτούς που τα διαδίδουν και οι οποίοι στην συνέχεια κατηγορούν αυτούς οι οποίοι σεβόμενοι τους εαυτούς.... τους παραιτήθηκαν.
Η ερώτηση απλή και ξεκάθαρη.
Ποιος είναι τελικά σοβαρός και εντάξει;
Αυτός που κατηγορεί τον πρόεδρο για "στημένο" αγώνα και μετά πάει δίπλα του και δήθεν τον στηρίζει ή αυτοί που όταν ακούνε όλα αυτά, δηλώνουν την παραίτησή τους;
Επειδή εμείς δεν παριστάνουμε τους καλούς, τους έντιμους κλπ, απευθυνόμαστε σε αυτούς οι οποίοι μας κατηγορούν, για να καλύψουν τα δικά τους και να κάνουν παιχνίδι.
Κυρίες και κύριοι, να τελειώνουμε.
Σήμερα τελειώνει ο χρόνος.
Εμείς έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν πως δεν μασάμε από λάσπη ή απειλές.
Δεν πρέπει να ξεχνούν κάποιοι πως δημόσια καταγγείλαμε τους υβριστές και τους λασπολόγους οι οποίοι είχαν διοικητικό συμβούλιο με ανθρώπους που είχαν κωλύματα και όλοι ξέρετε τι τελικά έγινε.
Και κάτι ακόμη.
Όταν δηλώνεις έντιμος, τυπικός και νομοταγής, δεν επιτρέπεις σε καμία περίπτωση το πάρε δώσε σε μορφή μαύρου χρήματος.
Όσο για μια κυρία της οποίας το όνομα μου διαφεύγει, να μην ξεχνάει τα πανηγύρια που είχε στήσει και τα όσα έλεγε, όταν η ομάδα που διοικούσε τότε, κέρδισε την ομάδα που διοικεί σήμερα!!!!!
Να μην ξεχνά επίσης η κυρία πως τότε δημόσια της είχαμε πει πως η ομάδα της δεν θα πάρει το πρωτάθλημα εξ αιτίας της συμπεριφοράς της.
Θα επανέλθουμε..