Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

..... σουτάκια

 
 - Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου θα έχουμε την 13η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Εύβοιας και σε αυτή την αγωνιστική ο ΑΟ ΑΡΤΆΚΗΣ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ. Για να δούμε για ποια από τις δύο ομάδες θα είναι γρουσουζικη η 13η αγωνιστική. Εμείς ξέρουμε πως σε μια από τις δύο ομάδες υπάρχει ένας πολύ προληπτικός και άρχισε από τώρα.... διαδικασίες για να διώξει την γρουσουζιά.

- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ την Κυριακή 08/01/2023 στις 15:00 πάει στο Προκόπι ν' αντιμετωπίσει την ΔΟΞΑ και την ίδια ώρα οι ΚΑΘΕΝΟΙ πάνε στο Πήλι να αντιμετωπίσουν τον ΕΡΜΗ. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως θα περάσουν για ν' ανάψουν κεράκι και οι δύο ομάδες στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο.  Την ίδια μέρα και ώρα η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα βρεθεί στην ΙΣΤΙΑΙΑ και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι, αφού μέχρι τώρα δεν κέρδισε κανένα ντέρμπι με ομάδες της κορυφής. Προφανώς και η ΑΕΧ θα κάνει στάση στο Προκόπι!!!!!

- Πάντως ο ΠΑΝΤΡΙΔΙΑΚΟΣ μέχρι αυτή την στιγμή έχει την καλύτερη άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ και την καλύτερη επίθεση αφού έχει πετύχει 30 γκολ σε 9 αγωνιστικές.