Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

....... φαπούλες

 - Συγνώμη, αλλά πρέπει να γράψουμε πάλι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού κάποιοι όταν τους τα λέγαμε δεν τα πίστευαν και όχι μόνο δεν τα πίστευαν, αλλά μας κατηγορούσαν κι από πάνω.
Τώρα δικαιωθήκαμε και φυσικά επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά που γράφαμε. Τώρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από τον δρόμο των εκλογών....για να προκύψει νέο ΔΣ.

- Η μία παραίτηση μετά την άλλη και έτσι το ΔΣ που είχε προκύψει πριν περίπου 3-4 μήνες δεν υπάρχει πλέον και δεν μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση εκτός από την προκήρυξη των εκλογών.

- Η περίπτωση εκλογών για συμπληρωματικές εκλογές δεν υπάρχει, αφού εκτός από τις παραιτήσεις που έγιναν γνωστές υπάρχουν και οι αναφορές/ καταγγελίες για τα κωλύματα που υπάρχουν για 3-4 μέλη του ΔΣ και δεν μπορούν να συνεχίσουν, αφού υπάρχει κίνδυνος και για ποινικές διώξεις, για ψευδείς δηλώσεις. 

- Σύμφωνα λοιπόν με τις εξελίξεις, μόνο 2-3 από τα μέλη του ΔΣ δεν έχουν παραιτηθεί ή δεν έχουν κωλύματα.

- Για όλα αυτά είχαμε ενημερώσει πολύ νωρίς τον πρόεδρο κύριο Αντώνη Αυλωνίτη, αλλά και τον Γραμματέα κύριο Λάμπρου Σπύρο, αλλά δεν μας άκουσαν ή δεν μας πίστεψαν ή πίστευαν σε αυτούς που τους έλεγαν καλά λογακια.