Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

..... μικρά, μικρά

  - Μπαίνουμε σιγά σιγά στο 2023 και όλοι γνωρίζουμε την αγωνία, την προσπάθεια και το άγχος των υποψηφίων βουλευτών, των υποψηφίων για τους δήμους και την περιφέρεια. Το 2023 θα είναι χρόνος εκλογών και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουμε και επαναληπτικές. Θα έχουμε δύο τουλάχιστον Εθνικές Εκλογές κάπου εκεί στην Άνοιξη, Α' και Β' Κυριακή σε....Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

- Σε όλα τα επίπεδα τα κόμματα της αντιπολίτευσης θέλουν να ενώσουν δυνάμεις με μόνο στόχο να χάσει η ΝΔ και στις Εθνικές, στις Περιφερειακές και στις Δημοτικές Εκλογές. Προσπαθούν από τα κομματικά γραφεία να ενώσουν δυνάμεις, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜΕΡΑ25, αλλά δεν βλέπουν ανταπόκριση από τον κόσμο, ο οποίος θέλει μια σίγουρη και ασφαλή πορεία της χώρας και όχι τους μπαχαλακηδες.

- Τα κομματικά μαγειρεία, ούτε σε επίπεδο δήμων δεν τα καταφέρνουν, αφού δεν τους ακούνε ούτε τα στελέχη τους, αφού όλοι θέλουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι.

- Σε πλήρη δικαστική εξέλιξη είναι η γνωστή υπόθεση για τα καύσιμα που πλήρωναν οι δημότες του δήμου Χαλκιδέων για το χατίρι του ΦΟΔΣΑ, επί θητείας Παγώνη/Καθαροσπόρη. Σε εξέλιξη και ο έλεγχος από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και είναι βέβαιο πως μέσα στο 2023 θα έχουμε πορίσματα και δικαστικές αποφάσεις.