Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

....... σουτάκια

 
 - Φεύγει ο παλιός ο χρόνος, το 2022 δηλαδή και έρχεται το 2023. Να θυμίσουμε πως το 2022 δεν ήταν καλό για τον ΑΟΝ ΑΡΤΆΚΗΣ αφού από την Γ' Εθνική βρέθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ ήταν μία καλή χρονιά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Α' κατηγορίας και μετά από μπαράζ βρέθηκε στην Γ' Εθνική. Τώρα ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ παλεύει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία και να ανέβει .....στην Γ' Εθνική, ενώ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δίνει την μάχη για παραμονή στην Γ' Εθνική. 

-Τα ρέστα του δίνει και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ, ο οποίος είναι η μόνη ομάδα χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια σε 11 αγωνιστικές και ο Ιανουάριος θα είναι ο μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει χωρίς απώλειες. Στις 04/01/2023 μέρα Τετάρτη θα υποδεχθεί τον Ταμυναϊκό και την επόμενη αγωνιστική πάει στην Αρτάκη. Με δύο νίκες σε αυτούς τους αγώνες, σε πολύ μεγάλο βαθμό θα είναι και ο πρωταθλητής της περιόδου 2022-2023.

- Φήμες μπορεί να κυκλοφορούν πολλές, αλλά δεν πρέπει να τις χαρακτηρίζουμε ως ειδήσεις. Κυκλοφόρησε για παράδειγμα η φήμη πως έγινε πρόταση στον Παναγιώτη Τοκπασίδη για να καθίσει στον πάγκο του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Τηλεφώνησαν γνωστοί μας, για να μας ρωτήσουν αν ξέρουμε κάτι. Τους είπαμε πως ξέρουμε τον κύριο Τοκπασίδη και δεν θα του τηλεφωνήσουμε για να μάθουμε αν είναι αλήθεια ή ψέματα αυτή η φήμη. Χαρακτηριστικά τους είπαμε: "ξέρουμε πως ο Παναγιώτης είναι Πόντιος αλλά σε καμία περίπτωση μαλάκας".

- Είναι πάντως αλήθεια πως έγινε πρόταση στον Παναγιώτη Τοκπασίδη, να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού στον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ!!!!! Αυτός που είχε αυτή την ιδέα θα πρέπει να ζει σε άλλον πλανήτη και κυριολεκτικά να έχει χάσει την μπάλα. Πάλι καλά δηλαδή που δεν του ζήτησαν να πάει στην θέση του φροντιστή, αφού η ομάδα είναι πραγματικά χωρίς φροντιστή και οι διοικούντες προσπαθούν να εκπαιδεύσουν διάφορους.

- Φήμες λένε πως σε προηγούμενο αγώνα προσπαθούσαν να στεγνώσουν κάλτσες για να μην κατέβουν ξυπόλυτοι οι ποδοσφαιριστές!!!!!!!