Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 
 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε πως απόψε φεύγει ο παλιός ο χρόνος και έρχεται ο νέος. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλες και όλους και να εχει ευχάριστα νέα. Ευχόμαστε η Ελλάδα μας να μην επιστρέψει ποτέ στο μπάχαλο και τους μπαχαλακηδες. Το 2023 να είναι μια δημιουργική χρονιά και να αγκαλιάσει με περισσότερη....αγάπη τα παιδιά.  Χρόνια πολλά και με υγεία.

- Θέμα των ημερών ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα προβλήματά του. Διαβάζουμε και ακούμε πολλά και διάφορα. Με κάποια συμφωνούμε και με κάποια όχι. Η ουσία δεν αλλάζει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την Τρίτη θα έχει διοίκηση και η οποία θα προσπαθήσει να φτάσει στο θαύμα, που θα είναι η παραμονή στην Γ' Εθνική κατηγορία. 

- Διαβάζουμε διάφορα σχόλια, άρθρα κλπ και καλά κάνει ο καθένας και γράφει την άποψή του, αλλά να γράφει όλη την αλήθεια και όχι την μισή. Όχι κύριοι. Ο κ. Αυλωνίτης είναι του ποδοσφαίρου, αλλά δεν του πάει το κουστούμι του προέδρου και γι' αυτό έγινε ότι έγινε. Δεν έπρεπε να αναλάβει αυτό το πόστο. Το έκανε επειδή κανείς από τους άλλους του ΔΣ δεν ήθελε να αναλάβει ευθύνες.

- Για να μην κουράσουμε το θέμα, ο Αντώνης Αυλωνίτης, όπως και ο κ. Σπύρος Λάμπρου έχουν πάρει τις αποφάσεις τους και απομένουν τα τυπικά. Έχουν δρομολογήσει την παραίτησή τους και από την Τρίτη το βράδυ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει την νέα του διοίκηση.

- Προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντώνη Αυλωνίτη, αλλά και τον κύριο Σπύρο Λάμπρου, γιατί έκαναν ότι μπορούσαν, για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, γιατί έστω και στο παραπέντε, έκαναν αυτό που έπρεπε. 

- Θα το ξαναγράψουμε για μία ακόμη φορά. Τον Αντώνη Αυλωνίτη δεν τον είχαν στο στόχαστρο κάποιοι τυχαίοι, άσχετοι ή οι άνθρωποι της ενημέρωσης. Τον συκοφάντησαν άνθρωποι εκ των έσω και το ξέρει καλά. Κάποια στιγμή θα τα πει και ο ίδιος.

- Δεν υπάρχει καμία αγωνία για το διοικητικό αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Υπάρχει ενδιαφέρον και το βράδυ της Τρίτης ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα είναι ακέφαλος και θα έχει χρήματα για το ταξίδι της Κυριακής αφού παίζει εκτός με τον Τηλυκράτη.

- Η νέα διοίκηση θα έχει στην σύνθεσή της ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν ποδόσφαιρο, ανθρώπους οι οποίοι ξέρουν να διοικούν και ανθρώπους οι οποίοι θα έχουν την στήριξη παραγόντων και επιχειρηματιών της Εύβοιας και όχι μόνο.  Υπομονή και το βράδυ της Τρίτης θα τα μάθετε όλα.