Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΛΟΥΚΙΣΙΑ – Α.Ε.Χ.
Τα Λουκίσια και η Α.Ε. Χαλκίδας πήραν την πρόκριση από τους β΄ημιτελικούς και θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Εύβοιας, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΕ.
Η ομάδα των Λουκισίων κέρδισε εκτός έδρας την έκπληξη του φετινού Κυπέλλου Εύβοιας, ομάδα των Καθενών με 2-1 που έφτασε στην τετράδα και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι και με δύο νίκες αφού υπήρχε και το 5-0 του α΄ημιτελικού πέρασε στον τελικό.
Απέναντί της θα βρει στον τελικό την Α.Ε. Χαλκίδας, η οποία αν και είχε 1-1 στον α΄ημιτελικό εντός έδρας με τον Ηρακλή Ψαχνών και ήταν πίσω στα προγνωστικά, εν τούτοις τα ανέτρεψε όλα και μετά από φοβερό παιχνίδι που τελείωσε 3-3 μέσα στα Ψαχνά έκλεψε την πρόκριση από τον Ηρακλή.

ΚΑΘΕΝΟΙ – ΛΟΥΚΙΣΙΑ 1-2
Οι γηπεδούχοι
προσπάθησαν για το καλύτερο και κέρδισαν τα μπράβο των φιλάθλων για την πορεία τους στη φετινή διοργάνωση, που σταμάτησε πάνω σε ένα φυσικά ανώτερο αντίπαλο από τον οποίο τους χωρίζουν τρεις κατηγορίες.
Ο Ντελέκος στο 58΄ το 0-1, ο Παπαιωάννου το 0-2 και ο Κικίδης στο 86΄το 1-2 ήταν οι σκόρερ του αγώνα.
Διαιτητές: Πρεσβείας, Καμπούρης, Πίσχινας.
ΚΑΘΕΝΟΙ: Αινδίλης, Κικίδης, Κορώνης (30΄Έντισον), Ζαφειρόπουλος Γ., Τσώκος, Μπασινάς, Λαγός, Καραγιάννης, Φουρλής, Τομάσι, Παπαδόπουλος.
ΛΟΥΚΙΣΙΑ:
Μπολμπάσης, Λαδόπουλος, Ταυλαρίδης, Αντωνάκης, Καράμπας (65΄Μίτρο), Ντελέκος, Γιογιός, Μπακλαγής, Ευσταθίου Ν., Φρούσσης, Ζαφειρόπουλος (70΄Παπαιωάννου).

ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. – Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-3
Καταπληκτικό παιχνίδι στα Ψαχνά με τον Ηρακλή
να πλησιάζει στη πρόκριση από το α΄εικοσάλεπτο, όπου βγήκε μπροστά με 2-0 από γκολ στο 6΄του Μυλωνά και στο 20΄του Χρ. Ανέστη.
Η Α.Ε.Χ. όμως βρήκε
κάποια κενά στην αντίπαλη άμυνα, μείωσε στο 32΄με τον Γιαννουκάκο σε 2-1, ισοφάρισε στο 38΄ σε 2-2 με τον Δούμα Στ. και πέρασε μπροστά στη λήξη του ημιχρόνου με 2-3 από αυτογκόλ του Μεταξά. Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής ήταν η ισοφάριση στο 76΄με τον Β. Ανέστη σε 3-3.
Διαιτητές: Καρράς, Λιαγκάκης, Ράζος Α.
ΗΡΑΚΛΗΣ:
Γκόγκος, Σπανός, Μεταξάς (78΄Ταψής), Καρόκης, Σταθαράς, Τσαλιαγκός (73΄Μπαλαμπάνης), Ανέστης Χ., Γούναρης, Σέγκος, Ανέστης Β. (70΄Ζαχαριάς), Μυλωνάς.
Α.Ε.Χ.:
Μιχελής Α., Σφυρόπουλος, Παφέρος (60΄Κουρούπης), Σταύρου, Μιχελής Κ., Χασάνδρας, Μήτρου, Γιαννουκάκος, Δούμας Στ.,(75΄Λύκος), Ζαχαριάς (70΄Μεθενίτης), Ρούσσος.