Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΚΗΡΕΩΣ

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΡΕΩΣ
ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΑΜΕ
ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ


Αγαπητοί Φίλοι
Την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης με δηλώσεις του έβαλε τέλος στα λιθανθρακικά σχέδια στην Ελλάδα.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί νίκη της κοινωνίας μας, των πολιτών του Δήμου Κηρέως και της ευρύτερης περιοχής μας. Όλοι μαζί, ο Δήμος Κηρέως και οι Φορείς μας συγκροτήσαμε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ενωμένοι και μονιασμένοι δώσαμε σκληρή μάχη και κατακτήσαμε το δικαίωμα στην υγεία, στη ζωή, στο μέλλον των παιδιών και του τόπου μας, αποτρέποντας τον εφιάλτη του λιθάνθρακα.
Θυμίσαμε ότι το Μαντούδι είναι κοιτίδα νικηφόρων αγώνων και επιβεβαιώσαμε ότι η ενότητα όλων μας είναι η προϋπόθεση της επιτυχίας.
Η επιτυχία είναι μεγάλη, είναι συλλογική και αποτελεί παρακαταθήκη για τους επόμενους στόχους μας. Εναντιωθήκαμε στον λιθάνθρακα που μολύνει, αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε επένδυση που δεν μολύνει το περιβάλλον, δεν βλάπτει την υγεία των κατοίκων και δεν ζημιώνει τους υπόλοιπους παραγωγικούς κλάδους, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και κινείται στη λογική του αμοιβαίου οφέλους για τους επενδυτές και για την περιοχή μας. Συνεχίζουμε τις ανοιχτές διαδικασίες διαλόγου. Όλοι μαζί συνδιαμορφώνουμε τις αποφάσεις για την ανάπτυξη και το μέλλον του Δήμου μας. Γιατί ο Δήμος Κηρέως, είμαστε όλοι εμείς, οι κάτοικοι και οι δημότες, όσοι ζούμε και αγαπάμε αυτόν τον τόπο. Και πάλι σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΡΕΩΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΝΩΤΙΑΔΗΣ