Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Και η Ερέτρια στο Πρόγραμμα
στήριξης των πυρόπληκτων Δήμων
της ΑΓΕΤ – ΗΡΑΚΛΗΣ
Την Πέμπτη 9-4-2009 παραδόθηκε στο Δήμο Ερέτριας πυροσβεστικό όχημα – περιπολίας 4Χ4, MAZDA με βυτίο και αντλία πυρόσβεσης, που θα αποδειχθεί σωτήριο για την πρόληψη πυρκαγιών.
Την ίδια ημέρα έγινε θεωρητική και πρακτική άσκηση των εθελοντών δασοπυροσβεστών. Από το Δήμο Ερέτριας συμμετείχαν εθελοντές από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο «ΑΧΙΝΟΣ».
Πρέπει να επισημάνουμε ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί από την ΑΓΕΤ στην ευρύτερη περιοχή Ερέτριας, κοντά σε δασικές περιοχές δεξαμενές νερού ενώ παράλληλα άμεσα θα παραδοθούν και στολές για την ασφάλεια των δασοπυροσβεστών.
Το πυροσβεστικό όχημα παρέλαβε η Δήμαρχος Ερέτριας κ. Αλημπατέ Αμφιτρίτη, ενώ παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος κ. Άγγελος Γούναρης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κατρινάκης Γεώργιος.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπάμπο, Δ/ντή της ΑΓΕΤ που παρέδωσε το όχημα και όλους τους εκπροσώπους της Εταιρείας που βοήθησαν στην έγκαιρη υλοποίηση της προσφοράς της ΑΓΕΤ.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας την Παρασκευή με έκτακτη απόφαση, ομόφωνα, ευχαρίστησε την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για την κοινωνική της ευαισθησία.
Η Δήμαρχος
Αμφιτρίτη Αλημπατέ